JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Furiozni Lebančani

ZONA JUG

RADAN- TRNOVAC 3:1 (1:1)

Lebane: Gledalaca 300.Sudija: Đorđe Tasić (Leskovac 8. Strelci: Nastič u 20 i 72, Vidan Stanković u 88 za Radan , Ebibi u 23 min za Trnovac. Žuti kartoni: Milan Stankovič, (Radan), Jahija Ramadani (Trnovac). Crveni karton: Jusufi u 85 min(Trnovac).

RADAN: Kocić 7,, Stoiljković 7, A. Ilić 6 ( Živković – Stevanović 7), Milan Stanković 7,5,Milošević 7, Cvetković 7, V. Stanković 7,5, Nastić 8, Dušan Dodić 7, Kostić 7, Petrović 6 ( Miloš Stanković 7).

TRNOVAC: Ramadanin 7, Useni- ( Sulejmani  5 , Ramizi 5,5), Asani 6, Jufufi 6, Zežiri 7, Junuzi 6, Šaćiri 6,5, Ebibi 7, Fetahi 6 ( Zećiri -), Jahija 6 ( Iseni -), Tusini 6.

Igrać utakmice Perica Nastić

Gosti iz  Trnovca su se naročito u prvom deleu utakmice predstavili kao dobar tim, sa dosta kretanja i tačnih dodavanja. Ipak je Radan prvi došao u voćstvo u 20 minutu n aodlično dodavanje Vidana Stankovića Nastić je sa distance posloa lotu u mrežu i tako je Radan prvi došao u voćsvo. Mešutrim gosti se nisu predavali i samo tri minuta ksnije uspeli su da poravnaju rezultat. Grešku odbrane domaćih vešto je iskoristio Ebibi i sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže. Samo četiri minuta kasnije umalo da gosti preokrenu rezultat u vsoju korist, pošto je strelac pogotka Ebibi pogodio prečku udarcem iskosa sa desne strane.

U drugom delu igre u 69 minutu gosti su imali idealnu priliku da preko Tusini preokrenu   rezultat u svoju korist ali se istako golman Kocić odličnom intervencijiom . Radan ponovo dolazi u voćstvo od 2:1 samo tri minuta kanije posle prilike gostiju a strelac je ponovo Nastić koji se u gužvi pred gol gostiju najbolje snašo i postigao pogodak. Tačku na ovu dobru fudbalsku predstavu stavio je mladi i daroviti Vidan Stanković u 88 mninutu igre za konačnih 3:1 za domaće.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print