JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Fudbaler Jović nabolji među najboljima

Vlasotince:  U organizaciji Sportskog saveza opštine Vlastinca i ove godine proglašeni su najboli sportisti i sportski radnici u ovoj sredini. Epitet najboljeg sportiste u ovoj godini pripao je sasvim opravdano, možda pomalo sa zakašnjenjem a reč je o kapitenu  FK Vlasine Igru Joviću koji ima veliku zaslugu za povratak Vlasotinčana u Srpksoj ligi, što su u njoj potvrdili i dobrim rezultatima osvajanjem četrtog mesta u jesenjme delu prvesntva.

Na pitanje dali je iznenađern ovim laskavim priznanjem Jović specijanlo za naš portal sa osmehom na licu kaže: Iskreno da kažem ovo priznaje nisam očekivao, pogotovu sad u mojim poznim igračkim godinama. Možda sam očekivao dosta ranije kada sam bio mlad. Nažalost tada nije stigla ovog puta sam je dobio i moram biti zadovoljan. Svaka nagrada sportisti prija, pogotovu ovako prestižno priznanje, koje mi daje još više podstrek i volje da svoju igračku karijeru produžim još neku godinu.

Kao kapiten FK Vlasine kako ste zadovoljni potignutim rezultatima i šta očejujete u ovoj 2020 godini u važem klubu: U zonskom stepenu takmičenja smo imali nekeko pritisak za petama nam je uvek bila Pčinja iz Trgovišta. To nismo imali jesenas u Srpksoj ligi i rezultati  su nasatvljeni dobro, osvajnjem četrtog mesta. Isti ti mladi momci su uz nekoliko pojačanja pokazali svoj kvalitet u Srpskoj ligi. Nalazimo se samo šest bodova zaostatka za vodećom Jagodinomnana kao što rekoh  na četrtom mestu , što milsim da nije nedostižno na proleće. Imamo takođe ambicijoznu i dobru Upravu kluba kojj se ne zadovoljava tom pozicijom na tabeli. Znači predsednik kluba Nenad Stojković i njegovi sardnici se ne zadovolavaju četrtim metom na tabeli. Žele lidersku poziciju na kraju prvenstva. Pokušaćemo ako nam se ukaže prilika da budemo ravnopravni konurenti za titulu prvaka lideru Jagodini. Za 21 januara je zakazan start priprema kada će trener Dragan Nikolić izvršiti prozivku igrača, na koje računamo za prolećni deo prvenstva.

Cilj nam je da se što bolje pripremimo. Ove godine slavimo i 100 godsine postojanja Fk Vlasine, tako da ćemo pokuašti da na dostojanstven način repezentujemo naše klub i Vlasotince. Što se tiče mojih klupskih drugova oni su

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print