JugSport.net

sportski portal južne Srbije

F.K Radan – F.K Mladost (Medoševac) 1:2 ( 0:1)

Lebane: Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Danilo Spasić (Lebane). Strelci: A. Stanković u 65 za Radan, U. Jovanović u 25,  S.Mirković u 82 minutu za Mladost .

RADAN: D. Cakić, Grozdanović, Stoiljković, M. M. Mitić, Marinković, Milošević,Dodić, Smiljković, Stefan(T) Kostić, A. Stanković, Živković. Igrali su još: M. Mitić, P. Cakić, Zarić, Krstić, M. Stanković, Stefan (S) Kostić, Stojanović, Vojinović, Nikolić.

MLADOST( Medoševac): Mitić, Stojanović, M. Mirković, Tošić, Avramović, S. Mirković, U. Jovanović, Ivanović, Milošević, Radovanović, Mladenović. Igrali su još: Zlatić, Lazarević, Alija, Nikola Anđelković, Nemanja Anđelković, N. Marković, Mirković,  Marinković,M. Jovanović, Dušanić, A. Nikolić.

Dobra fudbalska predstava jednog i drugog tima koju su gosti iz pregrađa Niša rešili u svoju korist. Naročito su bili bolji u prvom delu sureta, kad su postigli jedan pogodak i propustili nekoliko izrazutih prilika, jer je na golu domaćih briljirao golman Dragan Cakić. Dok su domači bili u drugom delu igre bolji tim na terenu.

Gosti su prvi došli u voćstvo u 25 minutu igre, strelac je U. Jovanović , koji je posle udraca nekog od igrača gostiju na gol domaćih, loptu kratko odbio golman D. Cakić ,ali je  sve to dobro pratio strelac prvog gola i poslao lotu u nebranjeni deo mreže. U drugom delu još po jedan pogodak na obe strane.

Najpre su domaći u 65 minutu preko novajlije A. Stankovića poravnali rezultat, odličnim udacem sa ivice kaznenog prostora, lopta je završila u sam gornji desni ugao nemoćnog Mitića.U 73 minutu sudija Spasić je mirne duše mogao da pokaže na penal kada je rezrevni golman gostiju tek što je ušao u igru nepropisno zaustavio Sefana (S) Kostića u svom kaznenom prostoru, kad su se našli oči u oči..

U samom finišu susreta gosti su u 82 minuta po drugi put došli u voćstvo , što je i bio konačan rezultat na utakmici a strelac je S. Mirković, koji se nabolje snašao pred gol domaćih I iz neposredne blizine matirao  rezervnog golmana domaćih Mitića.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print