JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Delegati Skupštine SSOS FS RIS-a traže Vanrednu Skupštinu ovog organa

Nezadovoljstva koja poslednje vreme potresaju Stručno Strukovnu Organizaciju Sudija Fudbalskog Saveze Regiona Istoče Srbije poprimaju epilog sve većeg nezadovoljstva na na rad predsednika Bojana Stojanovića.

Većina njih su izrazili nezadovoljstvo zbog samovolje predsednika Bojana Stojanovića i istog trenutka su ekspresnom roku sakupli većinu potpisa članova Skupštine o sazivanju vanredne Skuptine SSOS FS RIS-a. Istog trenutka naš istaknuti internacionalac i predvodnik mlade geracije fudbalskih sudija, koji je predsednik Tehničke komisije Danilo Grujić iz Niša podneo je neopozivu ostavku na toj funkciji. Od tog trenutka je došlo do velikog nezdovoljstva članova Izvršnog Odbora i Skuptine SSOS FS RIS-a.

Naročito je to kulminiralo kada je kao predsednik Tehničke komisije Danilo Grujić odredio članove Komisije za Seminar službenih lica Zonskog stepene takmičenja koje je održano u Nišu. Predsednik Bojan Stojanović je izvršio promene i postavio aktvine sudije umesto onih koje je imenovao Internacionalac Danilo Grujić.

Cilj ovih potpisa i sazivanje vanredne Skuptine SSOS FS RIS-a je da ova organizacija bude jaka i organizovana kao što joj to dolikuje. Takođe im je cilj da je predstavljaju eminentni ljudi koji će ovu organizaciju činiti jedinstveno, složnu, bez nikavih suglasnica. Sve u cilju unapređenje fudbala kod nas.

U prilog ovoj tvrdnji od starne nezadovoljnih članova SSOS FS RIS su javni potpisi koji su dostavili da se javnosti pokaže nezadovoljstvo radom sadašnjeg predsednika.

SSOS FS RIS

Spisak i potpisi delegata potpisnici koji zahtevaju vanrednu skupštinu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print