JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DEČIJI VRTIĆ PEVAJUĆI IZ ZAJEČARA

SRPSKA LIGA- ISTOK

 

TIMOK 1919- TIMOČANIN 1:2 ( 0:0)

Zaječar: Gledalaca 200. Sudija: Stefan Ćirić (Pirot) 8. Strelci: Jeremić u 87 za Timok 1919, Stojadinović u 79 min(KU), I. Jovanović u 90+3 za Timočanin. Milojković, M. Zdravković, L. Petrović,Kocić, I. Jovanović ( Timočanin)

TIMOK 1919: Jovanović 6, Cvetković6,5, L. Petrović 6, Slavković 6, Tričković 6,(Jeremić 7), Jelić 6,5, Nikolić 6, Ranđelović – ( A. Ilić 6), Đorđević6,5, Ristić6, (M. Stamenković 6), Mašić 6, (Denić -),

TIMOČANIN: B. Jovanović 7,5, Milojković75, Maljković7,5 S. Stojanović7,5 Zdravković7 Mišić 7 (Ranđelović-), Živić 7,(I. Jovanović 8), Videnović 7, (Kocić 7) L. Petrović7,5, Božić7,5 D. Petrović 7 (Stojadinović 7,5),

Igrač utakmice: Ivica Jovanović

U prvom delu igre nije bilo golova, ali se vodila bespoštedna borba po raskavšenom i teškom terenu za igru. Tako da je više bilo faulova nego lepih poteza pojedinaca.Igralo se uglavnom na sredini terena dok je kiša padala čitavo prvo poluvreme.

U nasatavku kiša je prestala što je pogodovalo više „dečijem vrtiću“ iz Knjaževca koji je na kraju stigao do pobede.

Prava drama usledila je tek u samoj završnici utakmice. U 79 minutu štoper domaćih je nepropisno u svom kaznenom prostoru oborio mladog Milojkovića ,a siguran sa bele tačke bio je iskusni Stpojadinović.

Domaći u 87 minutu stižu do izjednačenja iz slobodnog udarca sa nekih dvadesetak metara Jeremić je savladao B. Jovanovića.

Odluka o pobedniku pala je u nadoknadi vremena posle jedne brze kontre gostiju u strelce se upisuje Ivica Jovanović i svom timu donosi vredne bodove na gostovanju u Zaječaru, koji su više bili potrebni domaćinu, ali je došlo do izražaja mladost u redovima Knjaževčana koji su više želeli pobedu i do nje zasluženo stigli u poslednjim trenutcima utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print