JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Cilj očuvanje statusa srpskoligaša

Svesni da jesenji deo prvenstva nije ispunio očekivanja ljubitelja fudbala u Pukovcu i okolini fudbaleri FK „Pukovaca“ pod dirigentskom palicom isksunog trenera Dragana Stankovića – Šimija na svom igralištu u Pukovcu, počeli su pripreme za prolećni deo prvenstva.

Ne baš povoljan bodovni salldo jer sa  19 osvojenih bodova  zauzeli su 11 mesto na tabeli, što im ne daje za prvo da mogu mirno da očekuju proleći deo prvenstva. Zato se i krenulo na vreme sa pripremama, kako bi imali dovoljno vremena da se pripreme za proleće.

„Glasine da će klub napustiti  Aleksandar Trajković i Nebojša Stanković nisu tačne. Biće u klubu i na proleće  i na njih najozbiljnije računamo.“

„Odradićemo kompetne pripreme u Pukovcu u jednom žestokom tempu. Spremićemo se dobro i nećemo dozvoliti  iznenađenja na svom terenu kao što je to bio slučaj jesenas. Obećanja moramo svi da ispunimo u klubu, da od Pukovaca stvorimo jednog stabilnog  srpskoligaša.“

„Od novajlija jedno imamo za sada Marka Smiljkovića iz Žitorađe. Svi fudbaleri koji su se odazvali prozivci na njih računam. Podjednako svi  konkurišu za najbolji sastav tima. Igraće onaj ko pokaže da to zaslužuje, odnosno nametne se radom. Nadam se da ćemo se ravnopravno uhvatiti u koštac  sa svim klubovima  iz velikh fudbalskih sredina, čiji su klubovi trenutno članovi Srpske lige istok“ bio je jasan u svojoj izjavi šef struke FK „Pukovca“ Dragan Stanković –Šimi.

Zbog prezauzetosti na poslu koje ima klub je sporazumno napustio  dosdašnji predsednik kluba Miloš Mitrović, a umesto njega tu ulogu je preduzeo Tomislav Mitrović, dok će sportski direktor biti  Nenad Aleksić.

Vukašin Stevanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili