JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Čekmici spremni za proleće

Prijateljska fudbalska utakmica

FK ČEKMIN-FK PLANTAŽA 3:1 ( 0:0)

Čekmin: Igralište „Kantrida“. Sudija: Đorđe Tasić( Bratmilovce). Stelci: J. Mitić u 65, S. Stanković u 75, S. Morirović u 85 za Čekmin, Mladenović u 70 za Plantažu.

FK ČEKMIN: Dimitrijević, Tasić, Marinković, Ilić, Stoilković,  Zdravković, Vučković, Stamenković, Momirović, Mitić, Cekić. Igrali su još: Stolijković, Stanković, Krtsić, Stanisavljević, S. Ilić.

FK PLANTAŽA: Mitić, Kostić, Trajković, Dimitrijević, Ilić, Z. Nikolić, Stevanović, Cvetković, Mladenović, I. Mitić, N. Nikolić. Igrali su još: Tasić, Cakić, Krstić, Petković, M. Dimitrijević,M. Trajković, V. Dimitrijević.

Prvi deo utakmice nije bilo golova, koji je protekao u ispitivanju snaga  na terenu u kojoj su gosti imali samo jednu priliku u 15 minutu igre. Beležimo prilike  za domaće u 20 minutu Mitića, potom u 30 Vučkovića  u 36  pokušaj Mitića iz slobodnog udarca ali je bio neprecizan.

Nastavak sureta pripao je domaćunu koji  u 50 mintu stvara  ponovo priliku  preko Mitića, koji je bio oči u oči sa golmanom gostiju  koji je izašao kao pobedinik.

Prvi pogodak na utakmci usledio je u 65 minutu igre i možda najlepša akcija napvom suretu, kada Cekić pošto dobija lotu od saigrača sa desne strane  šalje je  u prazan protor  Stamenekoviću , koji još bolje upošljava Mitića   koji postiže pogodak za voćstvo domaćina od 1:0.

Samo pet minuta kasnije ulsedilo je poravnjanje rezultata ujedno i počasni pogodak za gosteiz Donjeg Stopanja,  posle kornera u skoku pred gol domaćina najbolje se snašao Mladenović i poslao lotu u nebranjeni deo mreže domaćina.

U 75 mintu domaći po drugi put dolaze u vočstvo  a strelac je Stefan Stanković  na odličnu asistenciju Krtsića.

Konačnih 3:1 usledili su u 85 minutu igre, pošto  jedan od gostujućih igrača ruši u svom kaznenom prostoru napdača domaćih ,a siguran izvođač bio je Stefan Momirović.

I jedna i druga ekipa spremno dočekuju start prvenstva gde će Čekmin sve učiniti da sačuva status Zonaša,dok će Plantaža nasojati da se plasira među zonaše.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print