JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Brzorbođani nedaju lidersku poziciju

ZONA CENTAR

OFK BRZI BROD-MALOŠIŠTE 3:1(2:1)

Brzi Brod: Sudija: Veljko Marinković(Niš)6. Strelci: P. Stojanović u 11, M: Pavlović u 13, M. Tošić u 76 za OFK Brzi Brod, B. Tasić u 26 za Malošište. Žuti kartoni: N. Anđelković, Đ. Nedeljković( OFK Brzi Brod), Ranđelović, Dimitrijević, D. Petković (Malošište).

BRZI BROD: Kitanović 7, D.(A.Ilić-), Kostić 6( ,Đ.Cvetanović  6 ( D.Milenković 7), M. Pavlović 7,5 ( L. Jovanović -) P. Stojanović 7,5, J. Jovanović  7 ( D. Cvetanović -), Anđelković 7, Andrić7, M.Tošić 7,5,  N. Marković 7, Nedeljković 7.

MALOŠIŠTE: Ristić 6, Tasić 6, Ranđelović 6,5,I. Stefanović 6,5, Ivanović 6, Micić 6, M.Stefanović 6,  N. Marković 6, Milenković 6, K. Jovanović 6, Dimitrijević6,5.

Trenutni lider prvenstva   Zona centar ne želi da se lako odrekne te pozicije na tabeli, zato je i proleće započeo  pobedom  nad dobrom ekipom Malošište , koja se predstavila kao iskusan tim.   Seriju pogodka započeo je P. Stojanović več i 1 1 minutu, da bi samo dva minuta kasnije prednost dulirana preko M. Pavlovića i činilo se da je  katastrofa gostiju na pomolu. Međutim gosti su sredili svoje redove i do odlaska na odmor u 26 mintu uspeli su da postignu  i počasni pogodak na utakmici preko B. Tasića i sa tim rezulataom se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom delu utakmice viđen je samo još jedan pogodak  i to u 76 minutu igre kada je  i postavljen konačan rezultat na utakmci  pogotkom M. Tošića za konačnih 3:1 i nova tri boda na kontu lidera na tabeli iz Brzog Broda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print