BRAĆA STEFANOVIĆ OTPISALI RASULJCE

KUP JABLANIČKOG OKRUGA

 

JEDINSTVO (GS)- VLASINA 3:3 ( 3:2) (PENALIMA 4:2)

Gornje Stopanje. Gledalaca 200. Sudija: Nemanja Arsić (Leskovac) 7. Strelci: Dejan Stefanović u 33, 41, Stefan Stefanović u 45min. Za Jedinstvo, Marinković u 3, Stamenković u 23, A. Nikolić u 69 za Vlasinu.

Žuti kartoni: Alempijević, B. Dimitrijević( Jedinstvo), Stanojković. Mitrović ( Vlasina).

 

JEDINSTVO(GS): Aleksić7, Ristić7, , Stojanović7, V. Stefanović 7,5, Alepijević 7, D. Dimitrijević 7, Đorđević 7,(B. Dimitrijević -), Novović7, Blagojević7, Dejan Stefanović 8, Stefan Stefanović 7,5.

 

VLASINA: Marković 6, Anđelković7, Cvetković 7, Stanojković 6, A. Ilić Marinković 7,(Nikolić 7),Kačar 6, Đokić6,5, Mitrović 6,5Vlajković 6 Stamenković 7

Igrač utakmice: Dejan Stefanović

Favorizovani gosti iz Vlasotinca elimenisani su iz daljeg Kup takmičenja u režiji braće Stefanovića koji su u regularnom toku postigli sva tri gola i doveli svoj tim do penala. U penal seriji domaćin je bio bolji i sa 4:2 izborio plsman u naredno kolo Kupa na teritoriji Jablaničkog okruga.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net