JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bošnjačani spremni za komšije

Bošnjace: Komšiski derbi u Bošnjacu između domačeg Jedinstva i goste iz Leskovca GFK Dubočicu  u subotu na stadionu u Bošnjacu  privlači pažnju ljubitelja fudbala u čitavom Jablaničkom kraju. Domaćem sastavu gori pod noge jer su u minulih sedam kola sakupili samo bod,  nalaze se na predposlednjem mestu na tabeli Srpske lige istok . Od prošlog kola došlo je do smene trenera. Tako da je ovaj susret za domačina u neku ruku biti ili ne biti. Pobeda ih donegde vraća u život, dase priključe timovima iz donejg dela tabele i da pokušaju da se odlepe od dna jer ovaj klub ima sve uslove za  mnogo bolje rezultate od ovih dosad u prvenstvu

Pred duel sa Leskovčanima šef struke Jedinstva Goran Radević kaže: Svi u klubu repektujemo našeg narednog gosta, jer je klub sa ugledom i velikim renomeom na ovim našim prostorima popularne „južne pruge“ . Ali mi drugog izbora nemamo nego da pokušamo da pobedom vrtaimo samopouzdanje u našim redovima.

Moja prva utakmica koju sam vodio ovaj tim u Jabodini pokazalo se da kvaiteta ima i da trebamo daočekujemo bolje rezultate u nastavku prvenstva. Očekujme dobru igru mojih izabranika i pobedu koja se može izvojevati samo uz maksimalno zalaganje svih igrača kojim  budem dao priliku . Verujem u ovaj tim  tako da sa pravom s enadam prvoj pobedi u ovom prvenstvu protiv kluba u kome sam proveo mnogo godine igračke karijere al i drugog izbra nemamo već da jurišamo na pobedu.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print