JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bleda igra “Realovca”

Donje Brijanje: Gledalaca 200. Sudija: Boris Prokopović ( Mrštane) 8. Stelci: Mitrović u 62, saša Stanković u 66, milan Stanković u 69 za Slobodu, Redzepović u  64 za Real: Žuti kartoni: B. Jovanović ( Sloboda).

SLOBODA: Nešić 7, Mladenović 7, Miljković 7, Stojanović 7, Mitrović 7,5, S. Stanković 8, A. Ilić 7, S. Ilić 7, Jovanović 6,5, M. Stanković 8, Stamneković 6 ( Spasić 7).

REAL: Cvetković 7 , Nikolić 5, Živković 5, ( Petrov 6), Spasić 6, Stoiljković 6 ( Mihajlović -), Milošević 5,5, Janjić 6, Stojković 6, Đorđević 6, Redzepović 7,  Stevanović 6.

Igrač utakmice: Saša Stanković

Derbi kola zasluženo je pripao domaćinu, koji je imao više, želje, htenja i volje za pobedom, za razliku od lidera na tabeli koji je odigrao jednu od najslabijih paritija ove jeseni. U prvom delu igre nije bilo golova, za to je po svoj prilici najveći krivac loš teren, koji pre izgleda na utrinu nego na jedan fudbalski teren gde se igraju zvanične utakmice.

U dugom delu golovi su padali kao na filmskoj traci u periodu od 62 do 69 minuta , kad su postignuta sva četiri pogotka. Najpre je uz obilatu pomoć smušene odbrane gostuju, strelac za domaćina bio Mitrović, koji je sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Samo dva minuta kasnije  gosti su preko jedine svetle taćke na utakmci Redzepovića uz golmana Cvetkovića, proigranog od Stevanovića stigli do poravnjanja rezultata. Domaći po drugi put dolaze u vodstvo samo dva minuta kasnije  strelac je Saša Stanković, da bi tri minuta kasnije konačnih 3:1 za domaćina postavio Milan Stanković, tako svom timu doneo zalsuženu pobedu od dva gola razlike.

Do kraja utakmice domaći su propustili još nekoliko prilika da uvećaju prednost ali je golman Cvetković sa nekoliko dobrih intervencija spasio svoj tim od težeg poraza.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print