JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave na Bubanj

Bošnjace: Pomalo neočekivano u prva dva kola i pored toga što su bili domaćini Fk Jedinstvo iz Bošnjaca na Srpskoligaškom istoku nisu osetili slast pobede. Prvo ih je  iznedao Moravac-Orion (0:1) u prvom , da bi im potom u drugom kolu SFS Borac odneo bod ,a njih uskratio za dva. Po igri rezultat ne ide u prilog Bošnjačana, jer su i jedan i drugi protivnik nadigrani, ali su ipak ostali bez čak pet bodova na svom kontu, što je po mnogim parametrima potpuno neočekovano.za ovaj tim. U nedeljnom “matinee”od 11časova na Niškom Bubnju odlaze  u goste „caričima“ koji su u ovom prvenstvu startovali sa dosta podmlađemi sastavom i zabeležili  polovičan uspeh u prva dva kola. Pobeda kod kuće nad Temić1924 ( 1:0) i poraz  na gostovanju u Vlasotnicu (4:0) protiv novajlije Vlasine.

Duel ova dva tima uvek je privalčio pažnju ljubitelja fudbala bilo da se igralo  u Nišu ili u Bošnjacu. Za ovaj duel i jedan i drugi tim su spremni da pobedom poboljšaju položaj na  tabeli i tako na startu pobegnu sa dna teble.

Pred gostovanje na Bubanj šef struke  Bošnjačana Srđan Kocić  kaže: Neuspeh u prva dva kola nije realna slika našeg tima.U oba slučajeva gosti su bukvalno šutnuli po jedanput na gol. Postigli po pogodak i prvi odneo ceo drugi protivnik pola plena. Pred gostovanje na Bubanj radili smo dobro. Povređenih nema tako da ću se za tim koji će početi utakmcu odlučiti  neposredno pred sam početak utakmice, jer postoje dileme s kojom postavkom da se suprostavim domaćinu. Bez obzira što je domaćin dosta podmladio sasatav cenimo i poštujemo nedeljnog protivnika jer je reč o isksunom i renomiranom protivniku u ovom rangu takmičenja, pogotovu kad igraju na svom terenu na Bubnju, teško  timovi osvajaju bodove. Ipak mi na put krećemo bez bele zastave i verujem ako ne budemo  pobednici, makar ćemo uspeti da osvojimo bod, koji će nam mnogo značiti za naredno kolo kada u Bošnjacu predstoji veliki komšiski derbi sa Radanom.

Jedan od naj agilnih u klubu  “ operativac” u klubu Ivan Jović deli mišljenje svog šefa stuke koji dodaje : Uprava kluba  je igračima stvorila maksimalne uslove za dobar rad. Radilo se  kroz pripremni petiod dobro. To što nam nije na strutu krenulo dobro, evo prve prilike da se u nedelju u Nišu donegde iskupimo za loš početakI tako sa većom dozom optimizma dočekamu  u narednom kolu našeg lokanog protivnika Radana I pokušamo da protiv njih pružimo dobru igru  I zabležimo prvu pobedu pred svojom pubilokom u u Bošnjacu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili