JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BELE CRKVE BISER KURŠUMLIJE

Kuršumlija: Klub malog fudbala KMF” Bele crkve” osnovan je 2016 goidine i trenutno se takmiči u trećoj ligi “Istok”. Jesenji deo prvenstva završili su na prvom mestu pošto su imali bolju gol razliku od KMF “Rosulja” iz Vlasotinca. Taj skor ima ovakav izled: na 11 odigranih uitakmica 8 su rešili u svoju korist, 1 su igrali nerešeno i pretrpeli 2 poraza

. Predsednik kluba je Petar Dikić, Sekretar kluba Ivan Zdravković, šef stručnog štaba Ivica Vukadinović, doktori kluba Nadica Deljanin i Bogdan Vasiljević, dok je komesar za bezbednost na utakmicama kući Slobodan Zdravković.

Igrački kadar izleda ovako: Golmani su Miloš Mićović , Ivan Lazić, i Stefan Miletić, dok igrački kadar čine Jovan Jovanović, Nikola Jovanović, Mirko Mijajlović, Dušan Radosavljević,

kapiten Marko Popović, Goran Milošević ,Boško Ilić, Vladimir Kocić, Vladimir Joksimović, Ivan Zdravković, Nenad matović, Stefan Simić, Djordje Milenković, Marko Petrović, Slobodan Đorđević i Uroš Simić.

Ekipa se u Kup takičenju plasirana u četvrtfinale Kupa FS RIS gde će snage odmeriti 15 janura 2023 godine n asvom parketu u Kuršumliji sa komšijama KMF Jastrebac iz Blaca i cilj je kluba dogurati što dalje do elitnog takmičenja.

Interesantan podatak da su svi igrači iz Kuršumije. Na ovogodišnjem izboru sportista i sportskih radnika u Kuršumliji za najboljeg sportistu izabran je upravo iz redove ovog kluba Jovan Jovanović. Kao i za najbolju mušku ekipu proglašen je KMF “Bele crkve”što je za svaku pohvalu ovog uzornog sportskog kolektiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print