ANĐELI BOLJI OD LUGINE

ZONA JUG

 

LUGINA- NEBESKI ANĐELI 1:4 ( 1:2)

Trnovac: Gledalaca 100. Sudija: Viktor Tasić 7. Strelci: Dzemili 6 min(KU) za Luginu, Ignjatović u 35, M. Ristić u 38, Radivojević u 75, A. Stojković u 81 za Nebeske Anđele. Žuti kartoni: Dzelili, Zairi, Bektaši( Lugina), N. Stojanović, Ranković ( Nebeski Anđeli).

 

LUGINA: Redzepi 6, Kadriu 6, Ahmeti 6, (Rašiti -), H. Dzelili 6, (Ismaili -), Kamberi 6, Abdulahu 6, F. Dzelili 6, Limani 6, Lj. Dzelili 6, Zairi6, (Bektaši6),

NEBESKI ANĐELI: Mitić 7 Ristić 7,5 Ignjatović 7,5, Stojanović 7,Trajković 7, D. Strahinjić 7, Radivojević 7,5,(Kostov -) N. Jovanović 7, AK. Stojković 7, (A. Stojković 7,5), Cvetković 7, Trajković 7 Trajković 7, (Ranković -),

Igrač utakmice: Miloš Risatić

Zaslužen apobeda “anđela” na neutralnom terenu u Trnovcu gde su bili bolji od Lugine iz Preševa sa tri gola razlike i visoko ih porazili. U prvom delu viđeno je tri pogotka od toga dva za goste i jedan za domaćina a strelci su Dzewmili već u 6 minutu i Ignatović u 35 i 3 minuta kasnije M. Ristić , što je bio rezultat prvog poluvremena. U drugom delu još dva pogotka gostiju za visoku pobedu a strelci su Radivojević u 75 i rezervista A. Stojković za konačnih 1:4.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net