JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ZA RAJKA NEMA KAPA U PIROTU

ZONA ISTOK

 

JEDINSTVO- RAJKO MITIĆ 2:1 ( 1:0)

 

Pirot: Pomoćni teren Radničkog. Gledalaca 150. Sudija: Srđan Anđeklović(Bor) 8. Strelci: Zlatanović u 9, i N. Đorđević u 90 za Jedinstvo, Pešić u 89 za Rako Mitić. Žuti karetoni: P. Petković (Jedinstvo), S. Ilić, M. Miljković, N. Jović, D. Anđelković (Rajko Mitić. Crveni karton: M. Vintonjak u 80min( Rajko Mitić).

 

JEDINSTVO: B. Đorđević 7, Nikolov 7, Dzunić 7, (Matejić 6,5), Petrović 6,5, Rančić 6,5, Petrović 7, Sokolov 6 ( Branković-), Zlatković 7,5, Vasov 7, Stojanović 7 ( N. Đorđević 8), Kostić 7 ( Salić-)

 

RAJKO MITIĆ: N. Đorđević 6,5, M. Vintonjak 5,5, Ilić 6,5, Miljković 6 ( L, Nikolić 6), J. Vitonjak 6,5, Mladenović 6,5, Jović 6, (Pešić 6), Denčić 6, Anđelković 6,5.

Igrač utakmice: N. Đorđević

 

Pobeda domaćin aizvojevana u poslednjim minutama igre i nova tri boda na konto tima iz Pirota, koji j ebio bolji za taj jedan pogodak. Prvi deo utakmice pripao je domaćinu koji je još u 9 minutu igre preko Zlatkovića došao prvi u voćstvo i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor. U drugom delu prava drama u finišu utakmice:

Gosti su preko rezerviste M. Pešića u 82 minutu stigli do poravnjanje rezultata. I kada su svi pomislili da će biti podele časti na jednake delove i slađa popovina otići za Belu Palanku pobrinuo se takođe rezervista ali u redove domaćih N. Đorđević koji je u 90 minutu po drugi put doveo domaćina u voćstvo i taj rezultat je bio konačan do kraja . Još jedna vredna i zaslužena pobeda domaćina koji su bili bolji tim na terenu i sasvim zasluženo osvojili ceo plen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print