JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ZA COLIĆA PRVENSTVO ZAVRŠENO

Pirot: Jedan od najbolji mladih fudbalera FK Radničkog iz Pirota Đorđe Colić rođeni Bošnjačanin na utakmici 24 kola Srpske fudbalske lige istok u Meševu između FK Meševa i Radničkog iz Pirota čiji član doživeo je u prvom delu igre težu povredu ključne kosti desne ruke, pa je tadašnji doktor kluba na toj utakmici kostantovao težu povredu i Colić je na poluvremenu zamenjen a tu na licu mesta mu je ukazana prva pomoć u saniranju povrede, tako da će morati da miruje 4 do 6 nedjelja a potom sledi rehabilitacija. Colić se trenutno nalazi kući na kućnom lečenju i ovih dana će ići na kontrolu u Kliničkom centru u Nišu gde je zbrinut odmah po povratku sa utakmice u Meševu na putui za Pirot.

Prilikom odlska u svlačionici kaže Colić osetio sam neku toplinu u ramenu desne ruke a potom su počeli i bolovi. Naš dežurni lekar na toj utakmici dr. Stefan inače zaposlen u Kliničkom centru u Nišu konstantovao je težu povredu i zatražio od trenera Gorana Lazarevića da budem zamenjen. Bolovi su u početku bili jaki ali do polaska iz Meševa po završetku utakmice sa doktorom Stefanom smo odlučili da imobilizaciju stručnu i pregled obavimo i Kliničkom centru u Nišu, gde sam zbrinut na najbolji mogući način. Koristim priliku da se javno zahvalim pre svih doktoru Stefanu kao i osoblju Kliničkog centra u Nišu , što su me zbrinuli na najbolji mogući način. Gipsa nema samo je stavljen taj inputirajući zavoj izvršena imobilizacija ramena koji još uvek nosim i nadam se da će se povreda sanirati na najbolji mogući način. U prvesntvu sam postigo 9 pogodaka i siaset asistencija i da me povreda nije sprečila sigurno bi do kraja prvenstva bio još neki pogodak, koji bi na stručni štab Radničkog ostavio još bolji utisak. Ovih dana ću na kontroli u Kliničkom centru i nadam se da je ta povreda na dobrom putu da se sanira i da spremno dočekam letnje pripreme rekao je na kraju Đorđe Colić skromni momak iz Bošnjaca.

Mi mu u ime najčitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije “Jugsport.net” želimo što brži oporavak i povratak na zeleni tepih gde je mladi Đorđe Colić pravi fudbalski virtuz sa loptom.

VUKAŠIN STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print