JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

VELJKOVIĆ SLOŽIO MOZAIK

TIMOČANIN – TIMOK

2   :  0 (2 : 0)

 

Knjaževac, Stadion: Gradski,  SUDIJA: Mladen Veselinović (Knjaževac),  Strelci: Anšelković u 17 i Stojadinović u 36min. za Timočanin.

 

TIMOČANIN: Nakić, Milojković, Baltić, M. Stojanović, S. Stojanović, Videnović, Slavković, B. Nikolić, Anđelković, Stojadinović, Zlatković. Igrali su još:Dragićević, Kojić, Minić, Sr.Ranđelović.

TIMOK: Jovanović Davidović, O. Nikolić, U Nikolić, Pantić, Gardić, Rudić, Lapčević, N. Ristić Dragićević, Rošević. Igrali su još: Joksimović, M. Ristić, Trifunov, Milić, M. Nikolić, M. Todorović, Knežević i Cvetković.

 

Nakon odigrane generalne probe pred nastavak prvenstva u Srpskoj ligi Istok, trener domaćih Veljković može biti zadovoljan i sa optimizmom da čeka Budućnost iz Popovca dok su kod trenera Raičića ostale verovatno još neke dileme koliko stvarno može Timok u borbi za prvaka Istoka.

 

Prvi deo je apsolutno pripao domaćoj ekipi. Sigurni u odbrani, maštoviti na sredini i sigurni u realizaciji napada bili su fudbaleri Timočanina. Timok jedva da je ugrozio gol Nakića.

 

Prvi pogodak je postignut u 17 minutu kada je Baltić prošao po levoj strani centrirao loptu na drugu stativu a Anđelković je u klizećem startu uneo loptu u nebranjenu mrežu gostiju.

U 35 minutu Slavković je šutirao sa dvadesetak metara i zamalo je bio neprecizan. Samo minut kasnije ubačenu loptu u kazneni prostor i nespretnu reakciju gostujuće odbrane koristi iskusni Stojadinović i silovitim šutem šalje loptu pod prečku nemoćnog Jovanovića.

 

U drugom delu nešto slabiji tempo. Timočanin je imao nekoliko lepih prilika ali svakako je bila najpovoljnija ona u 80 min. kada je Zlatković prošao po levoj strani ubacio loptu u peterac a  Gardić uklizavanjem sprečio Nikolića da postigne treći gol za domaćina.

Timok je imao šansu pet minuta pre kraja kada je nakon greške i lošeg ispucavanja Nakića Dragićević dobro šutrao ali je lopta otišla za malo iznad prečke.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print