JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U LESKOVCU DANAS POTPISANI MEDIJSKI PROJEKTI

U prisustvu Gradonačelnika dr. Gorana Cvetanovića i osoblja iz službe društvene delatnosti danas tačno u podne potpisani su mediski ugovori za 2024 godinu u protorijama lokane samouprave grada Leskovca , odnosno u svečanoj sali.

Pre potpisivanja ugovora svim mediskim kućama koje su dobile na konkursu za medisko izveštavanje iz grada Leskovac Grdonačelnik dr. Goran Cvetanović se obratio rečima:

Poštovani uvaženi novinarai da vas sve najpre pozdravim i poželim uspešan rad u ovoj godini.Imate potpunu podršku vaših mediskih kuća i projekta. Danas sa zadovoljstvom delimo 30 ugovora, sa ukopnoj vrednosti od 50.000000 dinara, što znači promociju i slobodu u izražavanja i raznolikosti mišljenja u našem gradu. Primljeno je 68 projekata, komisija zna za 67 zato što je Aplikator odustao, a ukupna potraživanja su iznosila 96,600000dinara.

Ovi ugovori će omogućiti mediskim kućama i novinarima da nastave da se bave istraživanjem, informisanjem ali i edukaciju naših sugrađana. Ovih 30 ugovora će doprineti jačanju mediske cene u našem gradu i regionu, boljitku novinarstva i unapređenje javnog dela. Kroz ove projekte podstičemo transparentnost, odgovornost i to su temelji jednog zdravog demokratskog društva. Hvala novinarima i mediskim kućama koji su aplicirali za ove ugovore, a i Komisiji koja je pažljivo razmatrala sve prijave.

Vaša posvećenost informisanosti je neprocenjive vrednosti za našu zajednicu, i zahvaljujem svima vama što je naš grad, dobro informisan. Čestitam svima na dobivenim sredstvima i želim vam mnogo uspeha u realizaciji vašeg projekta. Neka se našem gradu donesu bolja informisanja, čitavog društva, kako u našem gradu tako i u čitavoj zajednici. Ovim prilikom Vas obaveštavam da će prva rata vaših projekat biti uplaćena u toku iduće nedelje. Hvala.

A ume kolega koji danas preuzimaju svoje ugovore obratio nam se Saša Stanković koji je između ostalog kratko rekao: Želim da se zahvalim Gradonačeniku dr. Goranu Cvetanoviću koji nam daje ovoliku podršku medijima i bez ovakve njegove podrške nebismo mogli da ostavrimo svoje programe. Neki gradovi su uglavnom smanjili svoje budzete, grad Leskovac je povećao. Prošle godine je bio 40 ove godine 50 miliona dinara izdojenih sredstava za medije. Uvek može bolje od ovoga a vama mediskim kućama i novinarima želim dobro zdravlje i miran san.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print