JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TRON ZONE JE PRIORITET

Pukovčani nišane Srpsku ligu

 

 

 

Pukovčani uveliko sprovode pripreme za predstojeću sezonu u Zoni Centar i s nestrpljenjem očekuju start prvenstva. Od samog starta krenuće silovito i najavljuju veliku borbu za tron i povratak u srpskoligaško društvo.

Ekipa je ostala na okupu, a ispoštovane su želje iskusnog trenera Miljana Nikolića i u klub su pristigla pojačanja. Redove za novu sezonu će pojačati povratnik Aleksandar Iskrenović, Miloš Grujić, igrač sradine terena iz Novoselca, povratnici Mihajlo Nešić i Danilo Savić, bonus igrač Marko Ibišević i mladići iz Fudbalske akademije Top Star, Ivan i Jovan Stevanović. Saradnju je produžio i golgeter Nemanja Marković, koji je tokom jeseni postigao 28 pogodaka i bio je drugi strelac Zone. Odbio je nekoliko primaljivih ponuda srpskoligaša sa južne pruge.

I uprava kluba, podmlađena i osvežena tokom prevenstvene pauze, nije sedela skrštenih ruku. Preduzete su mnoge aktivnosti na poboljšanju infrastrukture, što Pukovac svrstava u red opremljenijih klubova za više rangove takmičenja. Do starta prvenstva biće završeni započeti radovi na postavljanju podzemnih prskalica za zalivanje terena.

– Uspešno realizujemo sve zacrtane planove i nastojimo da održimo što bolju saradnju sa čelnicima Opštine Doljevac. Negujemo i prijateljske odnose sa klubovima na našem području i nastojimo da Pukovac postane još značajniji fudbalski centar na ovom području. Trener Miljan Nikolić, uz pomoić internacionalca Aleksandra Trajkovića, pripremio je ekipu za visoke domete. Verujem da ćemo se predstaviti u pravom izdanju i od starta krenuti u borbu za tron, što je naš prioritet Naše ambicije su jasne i sa neskrivenim optimizmom krećemo u novu sezonu. Očekujemo sportsku borbu, korektno deljenje pravde i siguran sam da nas niko neće ugroziti, rekao je Tomislav Mitrović, predsednik Pukovca.

Saradnju sa Pukovcem su nastavili i najiskusniji, Marko Janković, dugogodišnji kapietn, Aleksandar Mišić i internacionalc Aleksasndar Trajković, koji je još uvek nerešiva enigma u svom šesnaestercu za protivničke igrače. Tokom minule sezone bio je jedan od najzapaženijih štopera u Zoni Centar.

– Sa podmlađenom ekipom i iskusnim fudbalerima bićemo hit proleća, rekao je predsednik Mitrović.

 

D. Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print