ТРОН ЗОНЕ ЈЕ ПРИОРИТЕТ

Pukovčani nišane Srpsku ligu

 

 

 

Пуковчани увелико спроводе припреме за предстојећу сезону у Зони Центар и с нестрпљењем очекују старт првенства. Од самог старта кренуће силовито и најављују велику борбу за трон и повратак у српсколигашко друштво.

Екипа је остала на окупу, а испоштоване су жеље искусног тренера Миљана Николића и у клуб су пристигла појачања. Редове за нову сезону ће појачати повратник Александар Искреновић, Милош Грујић, играч срадине терена из Новоселца, повратници Михајло Нешић и Данило Савић, бонус играч Марко Ибишевић и младићи из Фудбалске академије Топ Стар, Иван и Јован Стевановић. Сарадњу је продужио и голгетер Немања Марковић, који је током јесени постигао 28 погодака и био је други стрелац Зоне. Одбио је неколико примаљивих понуда српсколигаша са јужне пруге.

И управа клуба, подмлађена и освежена током превенствене паузе, није седела скрштених руку. Предузете су многе активности на побољшању инфраструктуре, што Пуковац сврстава у ред опремљенијих клубова за више рангове такмичења. До старта првенства биће завршени започети радови на постављању подземних прскалица за заливање терена.

– Успешно реализујемо све зацртане планове и настојимо да одржимо што бољу сарадњу са челницима Општине Дољевац. Негујемо и пријатељске односе са клубовима на нашем подручју и настојимо да Пуковац постане још значајнији фудбалски центар на овом подручју. Тренер Миљан Николић, уз помоић интернационалца Александра Трајковића, припремио је екипу за високе домете. Верујем да ћемо се представити у правом издању и од старта кренути у борбу за трон, што је наш приоритет Наше амбиције су јасне и са нескривеним оптимизмом крећемо у нову сезону. Очекујемо спортску борбу, коректно дељење правде и сигуран сам да нас нико неће угрозити, рекао је Томислав Митровић, председник Пуковца.

Сарадњу са Пуковцем су наставили и најискуснији, Марко Јанковић, дугогодишњи капиетн, Александар Мишић и интернационалц Алексасндар Трајковић, који је још увек нерешива енигма у свом шеснаестерцу за противничке играче. Током минуле сезоне био је један од најзапаженијих штопера у Зони Центар.

– Са подмлађеном екипом и искусним фудбалерима бићемо хит пролећа, рекао је председник Митровић.

 

Д. Митровић