JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – JEDINSTVO 2 : 3–(1 : 3)

Knjaževac, Stadion: Gradski , Gledalaca:200SUDIJA: Klikovac Mitar (Niš)7, Strelci: Milojković u 11 min. i Miloš Stojanović u 81 min. iz penala  za Timočanin, Radovanović u 27, Crnojački u 39 i Pavlović u 43 min. za Jedinstvo Žuti kartoni: Kojić, S. Stojanović, Slavković i Baltić (Timočanin), Jokić, Tomić,  Jovanović (Jedinstvo),

TIMOČANIN: Nakić 6, Milojković 6,5 (Ranđelović Sr. -), Kojić 6, S. Stojanović 6 (od 46 min. Stamenković 6,5) Zdravković 6,5 Slavković 6, I. Stojanović 6 (Milošević -), Videnović 6, Stojadinović 6,5 (od 54 min. M. Stojanović 6,5), Zlatković 6, Baltić 6.

JEDINSTVO: Jokić 7, Projić 6,5 Radovanović 7, Tomić 7, Anđelković  7 (od 52 Vasić 7), Stanisavljević 7, Crnojački 7 (od 72 Lazić -), Pavlović 7 (od 65 Petrović -), Radovanović 7, Krkić 7, Jovanović 7,5

 

IGRAČ UTAKMICE:Jovanović (Jedinstvo)

 

Timočanin je već u jedanajestom minutu došao u vođstvo. Stojadinović je proigrao Iliju Stojanovića koji je uputio šut ka drugoj stativi što je iskoristio Milojković i savladao Jokića.

Mogli su domaći tri minuta kasnije da uvećaju vođstvo ali Ilija Stojanović nije iskoristio lepu priliku koju mu je stvorio Stojadinović.

U 27 minutu gosti su izveli korner. Lopta je pala na drugu stativu pa je Radovanoviću samo preostalo da loptu sprovede u mrežu Nakića.

Kao da je ovaj pogodak presekao domaće igrače pa su počeli da greše. Grešku Nakića i loše bačenu loptu rukom iskoristio je Crnojački pa je sa nekih dvadesetak metara preciznim šutem savladao golmana domaćih.

Do poluvremena još jedan pogodak u mreži Nakića. Nakon greške Zlatkovića na protivničkoj polovini usledila je brza kontra Paraćinaca preko Anđelkovića koji je šutirao iz punog trka lopta je pritom pogodila stativu ali na sreću gostiju odbila se do Crnojačkog koji je bio siguran strelac.

Drugo poluvreme domaći su krenuli agresivno. Najpre u 47 a potom u 51 minutu Zlatković ne koristi dve izgledne šanse. Oba puta pogađa spoljni deo mreže. U 65 Stamenković lepo upošljava Miloša Stojanovića koji šutira iz okreta ali se pritom istakao odbranom Jokić.

Gosti su preko hitronogog Jovanovića uzvratili u 67 i 69 minutu  ali se u oba slučaja istakao dobrim intervencijama Nakić. Mogao je do gola pre toga i  Crnojački ali je njegov šut zaustavio Zdravković.

U 81 minutu je Jokić nepropisno startovao na Milošu Stojanoviću. Penal je najpre izveo Slavković ali ga je sudija Klikovac ponovio. Po drugi put je šutirao Stojanović i postigao pogodak.

Poslednju priliku za izjednačenje propustio je indisponirani Zlatković pa je tako pobeda zasluženo pripala gostima iz Paraćina.

Aca Stojanović

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print