JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slađa polovina „Alasima“

RADAN –  DUNAV 0:0

Lebane: Gledalaca 20.  Sudija Jovan Bojčić (Niš) 7. Žuti kartoni: Bogoslovski, Antić, Radulović, Puljecović, Stojanović ( Dunav). Crveni karton: Predrag Cakić u 75 (durgi žuti).

RADAN: D. Cakić 6, P. Cakić 5, M. Stanković 6, Krtsić 6, Marinković 6,5, Živković 5,5 (Dojčinović 6), Stojanović 6 ( Dodić -), Smiljković 5,5, M. Stanković 6,5, Kostić 6, Mitrović 5,5.

DUNAV: Vasić 6,5, Milovanović 5 ( Bogoslovski 6), Cvetković 6, Filipović 5 ( Antić  6), Radulović 6,5, Milenković  5 ( Tasić-), Bogdanović 6, Jezdić 7, Arsić 6, Puljecović  6, Mitić 5 ( Stojanović 6).

Igrač utakmice: Jezdić

Bleda fudbalska predstava, u kojoj su se gosti orejetisali na odbranu gola od prvog minuta . Čitavog toka susreta su se branili i  u takvoj jalovoj igri domaćih napadača uspeli su da sačuvaju svoju mrežu i osvoje zlata vredan bod na gostovanju u Lebanu.

Čitavog toka sureta videli smo samo  dve prilike domaćih napadača koje su mogle da se pretvore u pogodak. U prvom delu igre posle centar šuta kapitena Miloša Stankovića Marko Stanković koji se prikrao iz odbarne uputio je udarac glavom ali je za malo bio neprecizan.

U drugom delu najidelanu priliku ima je Smiljković u 65 minutu kada je  posle odličnog proigravanja od strane Miloša Stankovića šutirao pravo u golmana Vasića koji je bio odlično postavljen i od pogotka nije bilo ništa.

Od 75 minuta domaći su ostali sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona morao pre vremena u svlačionici iskusni P. Cakić. To je dodatno pomoglo gostima da se sa igračem više  lakše obrane do kraja susreta , što su uspeli u tome i sasvim zalsuženo osvojili dragocen bod .

Radan  još uvek na svom terenu u Lebanu nije osetio slast pobde uz dva remija I jedan poraz. Što je zabrinjavajuće za ovaj tim od koga se pre početka prvenstva mnogo više očekivalo. Povrede nekoliko iskusnih igrača su u mnogome tome doprinele.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print