JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŠAHISTI MEDVEĐE VICE-ŠAMPIONI CENTRALNE SRBIJE

Od 13 do 16 oktobra odigran je drugi deo lige Centralne Srbije grupa-istok u Kniću. Na njemu su učetvovali i šahisti ŠK Gornja Jablanivca iz Meveđe i ostavrili su pet pobeda, četiri remija i samo jedan poraz.  Tom prilikom su usvojili ukupno 19 poena i sasvim zasuženo osvojili drugo meseto.

sdr

Dok je prvo mesto sasvim zasluženo pripalo ekipi“ Čast i slava“ iz Pirota, koji su nas jedino nadigrali Medveđane na ovopm turniru. Treće mestio pripalo je ekipi ŠK Veliko Gradište . Dok su iz lige ispali Jasenice iz Smederevske Palanke, i eikpa Kuršumlije.

btr

S obzirom da nam je ovo prvo učešće kaže jedan od učenika šahista Danilo Doderović u Drugoj ligi ovim plasmanom možemo biti zadovoljni, jer smo ekipa iz male sredine koja se je uhvatila i koštac za šahovskim figurama sa daleko većim sredinama u Centralnoj Srbiji.

sdr

Boje našeg kluba branili su Nemanja Živković, Stefan Mladenović, Srđan Dimitrijević Marjan Mitrović, Stefan Stoiljković, Dimitrije Stanković, Nebojša Blagojević, Milan Ristić, Mikica Mitrović, Relja mIletić, Nenad Djoković, Danilo Doderović, Milija Knežević, Dragan Miletić, Dragiša Kneževi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print