JugSport.net

sportski portal južne Srbije

REVIJA GOLOVA U BABUŠNICI

ZONA ISTOK

 

LUŽNICA- RTANJ 4:3 ( 1:1)

 

Babušnica. Gledalaca 200. Sudija: Miša Stamneković ( Bor) 8. Strelci: N. Mančev u 3, N. Vasić u 50, M. Krstić u 58, N. Jovanović u 59 za Lužnicu, a M. Dragulović u 32, F. Matić u 77, M. Lazarević u 81 minutu za Rtanj. Žuti kartoni: Nije bilo.

 

LUŽNICA: D. Petrović 6,5, N. Vasić 7,5, L. Branković 7, J. Đorđević 7, N. Jovanović 7,5, D. Selimović 7, L. Đorđević 7, N. Mančev 7,5, ( N. Jonić-), Đ. Andrejević 7, M. Ćirić 7 ( M. Krstić 7), V. Filipović7.

 

RTANJ: F. Krstić 6,5, A. Žurkić 6, M. Lazarević 7, M. Petrović 6,5, O. Trailović 6,5, N. Osmanović 6,5, F. Matić 7, M. Dragulović 7, N. Vučković 6,5, A. Jovkić 6, A. Radosavljević 6,5

 

Igrač utakmice: N. Mančev

 

Revija golova u Babušnici naročito u drugom delu utakmice. I pored toga što su gosti iz Boljevca došli sa 12 igrača (nisu vršili izmenu) u prvom delu utakmice, pa donegde i u nastavku pružili su dostojan otpor domaćinu, koji je prvi došao u voćstvo još u 3 minutu igre preko N. Mančeva, da bi gosti u 32 mintu preko M. Dragulovića poravnali rezultat i sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor posle prvog dela igre. U drugom delu utakmice viđeno je još 5 pogodaka. Najpre su domaći po drugi put na utakmci došli u voćstvo u 50 minutu pogotkom N. Vasića , da bi potom za samo minut postigli dva pogotka i stvorili opipljivu prednost. U 58 minutu u strelce se upisao rezervista M. Krstić a minut kasnije i N. Jovanović i to je bilo već opipljiva razlika od tri pogodaka. Međutim gosti se nisu predavali i uspeli su u finišu utakmice da postignu još dva pogotka i da ublaže poraz na samo jedan pogodak. Najpre je drugi gol za svoj tim postigao u 77 minutu F. Matić da bi konačan rezultat na utakmici postavio u 81 minutu M. Lazarević trećim golom za svoj tim i konačnih 4:3 u korist domaćina, koji je bio bolji za taj jedan pogodak.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili