JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADNIČKI PONOVO NA FUDBALSKOJ MAPI

Vranje: Jedan od najstarijih klubova u Pčinjskom okrugu pa i Vranju ponovo postoji i takmiči se sa uspehom u Pčinjskoj okružnoj ligi gde beleži dobre rezultate , a pored seniora postoji i sekcija veterana .

O minuloj takmičarskoj sezoni “alfra i omega” kluba i legenda fudbalska Dejan Osmanović zvanično predsednik kluba specijalno za naš portal sa zadovoljstvom prihavtio i rekao sledeće: Radnički je ovogodišnju fuidbalsku sezonu u Pčinjskom okrugu završio na 9 mestu u konurenciji 14 klubova. Ponosni smo na taj uspeh jer smo naj mlađa ekipa u ligi gde igraju uglavnom mladi dečaci od 16 do 22godine naravno pretežno romske nacionalnosti

, Uprava je zadovoljna napredkom igračkog kadra od njih možemo da pomenemo Sale Azirovića, Aleksa Ajetovića, Orhan Memetović, Aleksandar Mihajlović Dorjan Ajredinović, i među njima najmađi Erdzan Hiseni od koga se mnogo očekuje u narednom periodu. Uprava kluba je zadovoljna učinjenim s obzirom da smo mlad klub, ali i očekujemo naredne sezone plasman u gornji deo tabele.

Sa pripremama krećemo 1 avgusta i organizovaćemo prijateljske utakmice sa klubovima iz okruga a takođe i jednu memorijalnu utakmicu u čast prerano preminulog prijatelja i osnivača kluba Nijaza Bajramovića . U pregovoru smo da organizujemo jedan turnir na Vlasinkom jezeru .

Takođe imamo sekciju veterana koja je dosad odigrala tri utakimice dve sa mojim bivšim klubom gde sam se proslavio Hajdukom iz Kule i jedan sa Crvenom Zvezdom iz Beograda, a biće ih još takvih utakmica i druženja. Sve utakmice igramo na gradskom stadionu u Vranju.

Zahvlanost za uspešan rad dugujemo lokanoj samoupravu u Vranju ali i Sportskom savezu Srbije koji nas pomažu u opremi i rekvizitima za rad, a posebnu zahvalnost predsedniku Davoru Štefaneku i Generalnom sekretar Goranu Marinkoviću inače mom nekadašnjem klupskom drugu. Za ovo kratko vreme dosta smo uradili i tek predstoji da se uradi i verujem da ćemo korak po korak napredovati kao klub bio je jasan legenda Vranjskog i Srpskog fudbala Dejan Osmanović.

 

Nama ne preostaje ništa drugo nego da u ime naj čitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije JUGSPORT.NET ovako uzornom fudbalskom koletivu poželimo u buduće još bolje rezultate i da se na našim stranicama portala nalaze uvek lepe vesti o FK Radničkom iz Vranja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print