JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prva radost Lebančana na svom terenu

RADAN – PČINJA 3.1 ( 2:0)

Lebane. Sudija: Martin Marikov (Pirot)  8. Stelci: Marko Stanković u 11, Miloš Stanković u 42, Mitrović u  74 za Radan, Stoiljković u 76 (penal) za  Pčinju.

Žuti karton: Stošić ( Pčinja).

RADAN: D. Cakić 7, Cvetković 7,( Grozdanović -), Stoiljković 7 ( Ivanović 6,5),  Marko Stanković 7,5, Krtsić 7,5, Dojčinović 7, Dodić 7, Smiljković 7, Miloš Stanković 7, )Mitrović7 ), Kostić 7, Živković 6,5 ( Nikolić 6,5).

PČINJA: Mihajlović 6,5,  Velinović 6, Stošić 6, Stefanović 6 ( Milan Đorđević-), Tasić 6,5, Stoiljković 7, Ćuković 6,5, Cvetković 6, Anđelković 6, Stoiljković 6, Đorđević 6,5 ( Nedeljković-).

Igrač utakmice: Marko Stanković

Prva radaost na svom terenu u ovom prvenstvu  u duelu sa novajlijom u ligi iz Trgovišta.U fer i korektnoj igri jednog i drugog tima viđeno je četiri pogodaka.

Već  11 minutu prvi pogodak na utakmci  a strelac je Marko Stanković , posle odličnog  centar šuta  Miloša Stankovića,  odličnim udacem glavom poslao lotu iza leđa nemoćnog Mihajlovića.  Potom beležimo idealnu priliku Smiljkovića u 30 mintu ali je  iz neposredne blizine šutirao pravo u golmana gostiju i šansa je otišla u nepovrat.

U finišu prvog dela prednost domaćih udvostučio je  kapiten Miloš Stanković  najpešom akcijom na utakmici. Sa leve starne   Smiljkoviće je uputio centar šut, Marko Stankoviće je loptu glavom prosledio do Miloša Stankovča koji je takođe udacem glavom poslao lotu pod samu prečku.

 

 

U drgom delu igre  već na smom početku gosti su preko Stoiljkovića propustili idealnu priliku  za pogodak. Oči u oči sa golmanom D. Cakićem koji je bio uspešniji i odbranio taj udarac. Još jedna prilika za goste u 57 minutu  ali je umesto u gol, lopta zvršila u spoljni deo mreže.  Samo minut kasnije na suprotnoj strani Ivanović je odlično ušao sa leve strane upitio udarac na gol gostiju ali je golman Mihajlović vrhovima prstiju skrenuo loptu da ne uđe u gol.

Igrao se 74 minut  kada je suduja Marinkov dosudio slobodan udarac iskosa sa leve starne sa nekih 20 metara koji je izveo rezervista Mitović. Precizan udarac po zemlji iznenadio je Mihajlovića i završio u mrežu.

Samo dva minuta kasnije gosti  iz kaznenog udarca postižu počasni pogodak na utakmci.  Grozdanović je nepropisno  zaustavio Stoiljkovića, koji je izveo kazneni udarac i postigao pogodak za svoj tim, što je i bio konačan rezutat na utakmici.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print