JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POVRATAK LESKOVAČKIH METALACA NA MESTO USPEHA

Leskovac: Na igralištu FK Lemaind 1959 održana je danas mala svečanost na kojoj su pored igrača prvog tima bili prisutni i veterani ovog kluba , kao i  simpatizeri i sponzori ovog kluba. Razlog okupljanja je dodela pehara kao prvaku Međuopštinske fudbalske lige FS-JO  za takmičarski 2021/22 u kojoj su fudblaeri Lemind 1959 bili najbolji i zasluženo osvoji prvo meseto. Tako će se od naredne takmičarske godine 2022/23god. takmičiti u Jablaničkoj okružnoj ligi.

Pobednički pehar kapitenu Vladimiru Jovanoviću uručio je predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Saša Starčević, koji je ovom klubu prilikom uručenja pehara čestitao na zalsuženo osvojenom prvom mesetu i poželeo im još bolje rezultate u Jablaničkoj okružnoj ligi. Svečanosti su još  prisustvovali predsednik kluba Svetislav Mijalković potpredsednik Mitar Dinčić šef strućnog štaba Zoran Nikolić.

Prisutan je bio pored predsednika Starčevića u delegaciji FS-JO  i Generalni sekretar  Dušan Petković, koji je takođe četsitao igračima i upravi kluba na zasuženo osvojenom prvom mestu i da u narednoj takmičarskoj sezoni budu tako uspešni kao što su bili kao članovi Međuopštinske fudbalske lige.

Lemind je prvi stigao na cilj sa 37 osvojenih bodova na 16odigranih utakmica zabeležili su 12 pobeda 1 nerešen susret I samo 3 poraza uz golo razliku 49 datih I samo 15 primljenih golova.

Glavni konurenti bili su drugoplasirana Šumadija iz Razgojne sa 33 I Radnički iz Petrata sa 28 osvojenih bodova, što je potupno zasluženo za ovaj Leskovački klub sa bogatom fudbalskom tardicijom koji se polako vraća na meseto uspeh

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print