JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PORAZ ŠTA TO BEŠE ?

ZONA JUG

 

OFK TOPLIČANIN- SLOGA(LES)- 1:3( 0:1)

 

Prokuplje. Gledalaca 300. Sudija: Marko Ćirić ( Pirot ) 7,5, Strelci: L. Dragićević u 74 za OFK Topličanin, V. Kostić u 23, N. Kostić u 56, V. Stamneković u 86 za Slogu. Žuti kartoni: D. Stojković, V. Stamenković (OFK Topličanin), L. Mitrović , S. Kostić, V. Mitić ( Sloga)

 

OFK TOPLIČANIN: A. Ilić 7, A. Tonić 6 ( V. Stanković 6), S. Cvetković 6, L. Dragićević 6, L. Paunović 7, J. Jovanović 6 ( M. Usković 6), N. Dragićević 5,5 ( D. Stamenković 5,5), M. Strugar 5, D. Stojković 6, D. Stojkovićč6, M. Kitić 6, D: marković 5.

 

SLOGA(LE): L. Mitrović 7, V. Ristićž 7,5, D. Đokić 7 ( A. Stevanović-), A. Ilić 7,5, N. Stojković 7, N. Kostić 8,5, A. Cekić 7, N. Stanković 7,V. Mitić 7), S. Jović 7 ( V. Stanković -), S. Kostić 7 ( M. Profirović-), V. Kostić 8.

Igrač utakmice: Nenad Kostić

 

Swa pravom se već na početku teksta može upititi pitanje FK Slogi, šta to beše poraz ovog proleća, jer za njega već 9 kola neznaju , naprotiv ređaju pobedu za pobedom bilo to kući ili na gsotujućem terenu. Dans u jednom od dva derbija prve četiri ekipe plasirane na tabeli u Prokuplju su u potpunosti nadigrali trećeplasiranog tima na tabeli i slavili (1:3) sa dva gola razlike.

N aveom ateškom terenu za igru prekriven vodom uprkos tome najbolja igra Slogaša ovog proleća. Od prvog trenutka prava borba na terenu i ređale su se prilike gostiju za prilikom. Prva idelana prilika za goste ukazala se u 10 minutu igre kada je sve pripremio V. Kostić i poslužio Jovića koji sa metar od gola prebacuje gol i propusta prvu priliku da dovede svoj tim u voćstvo. Potom beležimo pokušaji S. Kostića a potom i A. Cekića, ali j eipak mreža domaćina mirovala. Od 23 minuta gosti dolaze prvi u voćstvo kada je na odlično dodavanje A. Cekića loptu poslao u nebranjeni deo mreže domaćina V. Kostić i najavio pobedu. Bio je to rezultat prvog dela igre i sa tim se otišlo na zasluženi odmor.

U drugom poluvremenu bolja igra gostiju , ređaju se prilika za prilikom, ali je nedostajala prisebnost napadača gostiju u samoj završnici. Prednost gostiju udvostručio je najbolji pojedinac na utakmici N. Kostić kada je napravio pravi slalom kroz odbranu domaćina i udvostručio prednost gostiju. Tračak nade za goste doneo je L. Dragićević u 74 minutu igre kada je psotigao jedini pogodak za domaćina. Od tog trenutka gosti su krenuli još žešće ređale se prilike za prilikom ali je golman domaćina odličim odbranama sačuvao svoj timod većeg poraza. Ipak uz obilatu pomoć golmana domaćih u 86 minutu tačku na konačan rezultat 1:3 stavio je V. Stamenković . Uz tri postignuta gola pohvale za vrednu pobedu pripadaju i defanzivnoj liniji Sloge koja je stojički izdržala sve atake domaćina na utakmici, naročito posle voćstva od dva gola razlike u njihovu korist, kada je domaćin krenuo na sve ili ništa.

V. STEVANOVIĆ

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili