JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Popovčani se ne odriču titule

Popovac: Već desetak dana pod dirigenskom palicom iskusnog šefa stuke Bobana Stankovića i njegovog pomoćnika Slobodana Petrovića na  terenima Sportskog centra FK Radaničkog i  Zonaša Mladosti iz Medoševca  fudbaleri Budućnosti iz Popovca se marljivo pripremaju za prolećni deo prvenstva, gde će pokušati da sustignu i prestignu lidera na tabeli Jagodinu- Tabane.

U dosadašnjem prelaznom roku klubu su zbog male minutaže napustili Vuk Bulatović, Milan Milošević, Aleksandar Đorđević. U klubu nisu sedeli skrštenih ruku uz tim iz jesenjeg dela prvenstva igračik kadar pojačali su sa Nikolom Nikolićem ( Tutin), zatim su nova imenaVlda Đorđević, lazarStefanović, Luka Jovanović.

U sklopu priprema koje u veliko traju zakazano je  pet kontrolnih utakmica. Najpre 2 febuara sa Dinamom iz Vranja, 6 februara sa Trajalom, 16 febuara sa Mladost iz Medoševca, i genberlna proba sa Car Konstantinom 1 marta

Kompletan tok priprema odradićemo tu u Nišu kaže Saša  Marković i dodaje: Zahvaljujm se javno ispred  FK Budućnosti  S.C  Super ligašu Radničkom i Zonašu Mlaodti iz Medoševca što su nam ustupili terene za naš pripremni period. Da sve funkcioniše kako treba u našem klubu velike zasluge za takav rad imaju naši generalni sponzori Ivan –Oki prom i Bros auto.

Da nije njih nebi ni bilo ovih dobrih rezultata  i kavitetnog igračkog kadara u našem timu. Na proleće ćemo pokupati da dostignemo lidera na tabeli Jagodinu a za to treba dobre pripreme i još bolje igre na proleće. Verujemo u naše momke i očekujemo svi u klubu berićetno proleće koje je pred nama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print