JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Petarda Prokupčana na Čairu

Fudbaleri Topličanina odigrali su u okviru priprema još jednu pripremnu utakmicu ,ovoga puta u Nišu sa omladincima superligaškog Radničkog, na veštačkom terenu stadion Čair. Prokupački plavo beli trijumfovali su ubedljivo rezultatom 5:2 ,odigrali su sjajnu utakmicu gde su u 70.minutu utakmice vodili sa 5:0 ,da bi u poslednjih 20min domaćin postigao dva pogodka i smanjio rezultat.
Treba napomenuti da su omladinci Radničkog u pripremnim utakmicama odigrali i sa Car Konstantinom koga su pobedili ,a odigrali su nerešeno sa liderom Srpske lige Istok ekipom Budućnosti iz Popovca.
Golove za plavo bele postigli su Miloš Janković het trik ,Dušan Stanković i Dušan Stojković.
Topličanin je nastupio u sastavu: Novaković B. ,Jovanović M. ,Kitić M. ,Stojić N. ,Paunović V. ,Denić M. ,Stojković D. ,Savić M. ,Stanković D. ,Kitić N. i Janković M.
Igrali su još: Djordjević ,Božić ,J. Jovanović ,Agatonović ,Pavlović ,Ilić ,D. Kaličanin ,Nikolić ,Gajić.
Topličanin je nastupio bez kapitena Ivana Kaličanina ,Nikole Babovića i Miroljuba Stankovića koji su meč propustili zbog povreda.
Šef stručnog štaba Bojan Pećaranin prezadovoljan je igrom svojih fudbalera.
Plavo beli će u subotu odigrati još jednu pripremnu utakmicu u Leskovcu protiv Sloge ,a prvenstvo počinje naredne nedelje kada u prvom kolu prolećnog dela prvenstva gostuju ekipi Radan iz Leba

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print