JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PČINJI SLAĐA POLOVINA

SRPSKA LIGA ISTOK

RADNIČKI (SV)-PČINJA 1:0 (0:1)

Svilanac: Gledalaca 200. Sudija: Petar Živić (Kruševac) 7. Strelci: Blagojević u 67 za Radnički, N.Arsić u 41 za Pčinju. Žuri kartoni: Šapić, Jovanović, (Radanički), N. Arsić, Krtsić (Pčinja). Crveni karton: Milenković(Pčinja)

FK RADNIČKI (SV): Vasić 6., Đapiž 6, Zlatković 6.5, Pavlović 5 ( Mićunović 6), Jovanović 6, Đorđević 6 ( Žunić-), Sinđelić 6, Tasić 6, Blagojević 7, Maksimović 6, Sujić 6,5.

FK PČINJA: Mihajlović 7, Velinović 6 ( Milanović-, Smiljković 7, Arsić 8, Krtsić 7,5, Tasić 7, Anđelković 7, Nedeljković 6 ( Milić-), Mitrović 7, Spasić 7, Manasijev 6 ( Đorđević-).

Igrač utakmice: N. Arsić

Gosati iz Trgovišta nijednog trenutka nisu repektovali favorizovanog domaćina. Na protiv od prvog minuta su zaigrali borbeno i maksimlnim zalaganjem na terenu. Takva igra urodila je plodom tek u 41 minutu igre kada je N. Arsić postigo pogodak za goste i na odmor se otišlo sa prednošću od jednog gola.

U drugom delu domaći su krenuli na sve ili ništa i u 67 minutu stigli do izjednačenja pogotkom Blagojevića, što se  do kraja ispostavilo da je to bio i konačan rezultat na utakmici. Gosti su organizovanom igrom ispred svog gola uspeli da odole svim napadima domaćih i slađa polovina je otišla za Trgovište.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili