JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Nastavlja se gubljenje bodova u Lebanu

SRPSKA LIGA-ISTOK

RADAN-TRSTENIK PPT 0:0

Lebene: Sudija: Aleksandar Vukadinović(Niš) 8. Žuti kartoni:Mitrović( Radan), Radović, Aksentijević, Vukčević (Trstenik PPT).

RADAN: D. Cakić 7, Stojiljković 7 ( Mitrović -), Krstić  7, Milošević 7, Marinković 7, Ivanović 6 ( Stefan (T) Kostić 6), Smiljković 6, M. Stanković 6 ( Stefan(S) kostić-), Dodić 6 ( Stojanović-), Dojčinović 6, Nstić 6,5.

TRSTENIK: Mitić 7, Radović 7, Aleksić 7, Aksentijević 6,5, Stanković 6 ( N. Đorđević -), Pecić 6,5 ( Milošević -), Brborić 7, Vukćević 6, Vasić 7, Đonić 6,5, Krkić 6 ( Todorović 6).

Igrač utakmice: Dragan  Cakić

Ni ovog puta „zeleni“ nisu uspeli da slome otpor gostiju iz Trstenika u jendoi otvrenoj fer i korektnoj igri u kojoj su samo nedostajali golovi za šta su glavni krivci napadači jednog i drugog tima. Četvrti  remi uz jedan poraz na svom terenu, i  samo jedna pobeda, siburno je  alarm za uzbunu  u redovima Lebančana u  predstojećem delu prvenstva.

Gosti su prvi pripretili već u 4 minutu igre kada je Vukčević umakao odbrani  domaćih, izbio sam pred golmana Cakića ali je udrac uputio direktno u golmana domaćih koji je prozro njegovu nameru i  odbranio.

Do odlaska na odmor ništa se značajnije događalo ni pred jednim ni pred drugim golom, uglavnom s eigralo na sredini terena.

U drugom delu utakmice ponovo stoprocentna šansa za goste i ponovo je u prilici Vukćević u 75 minutu igre, ali je ponovo pobednik bio golman domaćih.

U samom finišu utakmice još po jedna izrazita prilika  i pred jedim i pred drugim golom.

Najpre je u 87 mintu Smiljković iz neposredne blizine  šutirao pravo u golmana gostiju Mitića koji je bio dobro postavljen, da bi samo minut kasine u prilici se našao  za goste rezrvista Todorović ali je Cakić  ponovo na visini zadatka. Podela na ravne časti i slađa polovina  odlazi za Trstenik, ma da gosti  treba da žale za  prousštenim prilikama i celim plenom u Lebanu.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print