JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NA BAZI PODELA NA RAVNE ČASTI

NEBESKI ANĐELI –JEDINSTVO (GS) 2:2 ( 1:1)

Baza Jug u Bujanovcu. Gledalaca 50. Sudija: Nenad Savić 6, Strelci: Aleksandar Stojković u 44 94 za Nebeske Anđele, Stefan Stefanović u 27, 62 za Jedinstvo. Žuti kartoni: Jovčić, Stanimirović (Nebeski Anđeli), Marinković, S. Đorđević, Trajković, Stefan Stefanović (Jedinstvo).

NEBESKI ANĐELI: Mirdzić 7, Mitić 6, Mladenović 6 ( Nešić-), Cvetković 6,5, M. Ristić 6, Stojanović 6,(V. Stanimirović 6), Jovanović 6,5, Jovčić 6 ( Stevanović-), Stojković 6,5, Stošić 6 ( Ignjatović-).

JEDINSTVO (GS):  Aleksić 7, Marković 6 ( Stanojković-), Ristić 7, V. Stefanović 6,5, Marinković 6,5, Đorđević 6,5, Dimitrijević 6,5, Novović 7, D. Stefanović 7, Stefan Stefanović 8.

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

Po dva pogotka u oba dela susreta, po jedan na obe strane i na kraju egal rezultat, koji više odgovara gostima , jer su i dalje lideri na tabeli i sa tim bodom, bez obzira što su na put zbog radnog dana otputovali sa 12 igrača, , bez čak pet standrana prvotimca. Prvi su u voćstvo došli gosti u 27 Stefanović u nastavak igre i domaći poravnavaju rezulztat u 44 minutu I sa tim reztutatom  se otišlo na zasuženo odmor.

U drugom delu ponovo  po jedan pogodak na obe strane. Ponovo gosti u 62 minutu dolaze u vostvo drugim pogotkom na utakmici kapitena Stefana Stefanovića. I kada se činilo da bodovi odlaze gostima u nadoknadi vremena poklon sudije Savića gostima. Pošto je bio povređen I ležao na zemlji golman Aleksić  sudija ne svira prekršaj dozvojljav nastavak igre I  Stojković svojim drugim golom  poravnava rezultat na 2:2 I svom timu donosi nezasluženi bod a gostima uskraćuje pobedu.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print