MEDVEĐANIN SVE ZASENIO NA ZLATIBORU

Medveđa: Na petnasetoj po redu Policijskoj Olipijadi Sindikata Srpske policije  ovog puta održanoj na Zlatiboru parvo učešća je stekao i predstavnik Policijske uprave iz Medveđe Danilo Doderović inače član šahovskog kluba Jablanica iz Medveđe i uzdanica ovog kluba, redovni osvajač  poena na takmičenjima za ovaj uzoran sportski koletiv iz Medveđe.

Na Olipijadi su se pojavili 12 takmičara među njih i ja i iskreno sam srećan što u tako jakoj konurenciji sam uspeo da sve zasenim i osvojim prvo meseto, što je za mene i moj klub iz male Medveđe veliki uspeh . Takmičio sam  se u kategotriji naravno muškaraca i osvajanje tog prvog mesta i medalju zlatnu i diplomu pokušaću da odbranim i na narednom takmičenju kako bih uverio kolege da ovo nije bilo slučajnost rekao je ozaren srećom šahista iz Medveđe uzorni policajac i sportista Danilo Doderović.

Ništa ne preostaje ništa drugo nego da mu u ime naj čitanijeg sportsog portala juga  Srbije čestitamo na uspeh i poželimo još ovakvih medalja i diploma na raznim takmičenjima ne samo policijska  već i klupska.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net