JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MEDIJI OGLEDALO OPŠTINE

Bojnik: Danas su  u kabinetu predsednika opštine Bojnik Nebojše Nenadovića uz njegovo prisustvo potpisani ugovori po objavljenom Konkursu na kome su se od devet usvojenih projekta pojavili pet predstavnika, dok ostalih četiri zbog godišnjeg odmora nisu mogli da uveličaju ovaj medijski  skup u kabinetu predsednika opštine Bojnik koji je sa zadovoljstvom i srdačno primio predstavnike ovih pet medijskih kuća.

Pre zvaničnog potpisivanja ugovora predsednik Nenadović se predstavnicima medija obratio rečima: Pre svega da Vas pozdravim i da vam se zahvalim na dolasku na potpisivanju ugovora u našoj opštini.

Mislim da ste izabrali najbolje teme sa kojima ste se kadidovali a meni kao predsedniku je zadovoljstvo to što imate šta da usnimite da informišete naše građane ne samo u Bojniku i okrugu već i u celoj Srbiji, ili svetu, tako da sam sa te strane ponosan jer verujte skoro svakog dana smo negde na terenu, svakog dana menjamo izgled Bojnika, ali to nije neka velika brzina i dinamika. Međutim prema mogućnosti budzeta opštine je tako.

Što se tiče medija ostala je ista cifra od prošle godine, možda će sad u ovom drugom krugu doći do nekog blagog povećanja, inače siguran sam u to da će naredne godine biti dinar koji više , i to je za Vas obaveza za ovaj posao koji ste dobili sada da odradite malo kvalitetnije i bolje kako bismo buduće Konkurse koje budete odradili  budu još bolji.

Sve u svemu to bi bilo moje neko kratko viđenje sad o nekim drugim stvarima ne bih pričao jer čeka nas rebalans budzeta sad u septembru i neke naše ideje koje će da realizujemo , a nismo mogli do sada u toku ove godine da postignemo

. Hvala Vam što ste došli još jedanput, i mislim da ste izabrali najbolje teme, a meni je kao predsedniku drago, što blagovremeno i na najbolji način prenosite sliku o optini Bojnik iz svih oblasti rekao je na kraju predsednik Nebojša Nenadović.

Po završetku govora predstavnici ovih pet medijskih kuća su potpisali ugovore i time preuzeli na sebe odgovornost da blagovremeno i objektivno plasiraju u javnost sva dešavanja iz ove male sredine, što je i sam predsednik opštine Nenadović zatražio i želi da bude još boljih priloga.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print