JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovački Prvoligaš domaćin u Vlasotincu

Leskovac: Na Konferenciju  za štampu odžanoj danas u Leskovcu pred utakmicu 24 kola Prve lige Srbije sa ekipom Kolubare iz Lazarevca koja se igra u Vlasotincuu u ponedeljak 29 marta 2021 god.  sa početkom u 16 časova. Razlog tome je svima nama poznat jer se počelo sa gradnjom novog stadiona  GFK Dubočice u Leskovcu.

Na Konferenciji za štampu pred ovoj utakmci pojavili su se prvotimac Zvonimir Stanković i pomoćni trener Goran Đorđević, kao i ubičajeno generalni sekretar kluba Dušan Petković  koji su o utakmci sa Kolubarom  ono što su rekli najavili je kao jedna utakmica od koje se očekuje pobeda, ali vrlo značajnu I za dalji tok prvenstva, gde Leskovačkom Prviligašu predstoji grčevita borba za osptanak.

O utakmci ukoja je na program u  ponedeljak  prvotimac Zvonimir Stanković kaže: Pa šta reći posle teškog poraza u prošlom kolu  trebamo se nadati dobrom jer biće to teška utakmica sa Kolubarom, tako da je ova ekipa dokazala kada nam je teško  da smo tada kao tim najači, a to je bilo i u prošlom prvenstvu sličnih situacija kada smo bodovno bili slabi, i potom se izdigli dobrim rezultatima .  Očekujem pobedu  a ujedno apelujem na sve ljude dobre volje da se odazovu sakluljanju što više novaca za lečenje malog Stefana.

Pomoćni trener Goran Đorđević je rekao. Nadovezao bih se na reči mog igrača Stankovića,  jedna teška utakmica u prošlom kolu i još teža u ponedeljak protiv Kolubare u Vlasotincu. Ne želim da pravdam visokog  poraza u prošlom kolu ali moram da kažem da  smo na toj utakmci stvorili najveći broj prilika dosad za postizanje pogotka, dok su domaćini iz nekih prilika ili polupriliaka potizali golove. Ne bih o tom teškom porazu koji svi nas peče i moramo iz njega izaći , jer bolje je izgubiti jednu utakmcu sa ovako visokim rezultatom nego  sa jednim golom razlike recimo sedam.  Tako d je ova sledeća utakmica od kruscijalnog značajaza sve nas. Bez obtira što je sledeći protivnik u jednom naletu mi drugog izbora nemamo jer nemamo ni vremana ni prostora  za kalkulaciju . Tako da u ponedeljak očekujem osvajanje sva tri boda I da se pribiližimo poziciji na tabeli koja vodi  ka opstanku.