JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lebančanke pevajući iz Svilajnca

Svijanac. Hala sportova . Gledalaca 50. Sudiski par: Pavle Stoilković – Mladen Milenković (  Zaječar). Sedmerci: Radan 6/2, Radnički 6/4.

RK RADAN: Đorđervić, Krstić 2, Stošić 3, Marija (Z) Stanković 7, Tošić, Marković, Anstasija Stanković, Tomović 3, Stioljković, Marta Stanković 9, Mitrevska, Marjanović.

RK RADNIČKI: Lukić 2, Stašević, Saičević, Lazrević 8, Ilić 5, Stanisavljević , Pilipović 3, Blagojević, Petković, Nikolić,  J.Obradović 3,  M. Obradović , Vukajlija 4, Janković.

Igrač utakmice: Marta Stanković

Zamenom domaćinstva iz prvog dela prvenstva uslovilo je da ovog puta i pored toga što se igralo u Svijalncu domaćin je bio Radan. U jednoj divnoj rukometnoj predstavi  rukometašice iz Lebana bile su bolje za jedan pogodak. Mada su prvi deo susreta rešile u svoju korist (12:9) u drugom delu  su uslovno gošće na ovoju utakmice dale sve od sebe da rezultat preokrenu u svoju korist, međutim do toga nije došlo, zahvaljujući dobroj igri i mudrom taktikom sa klupe iskusnog trenera Zorana Stankovića,na kraju je bilo 24 :23 za Lebančanke.

U  redovima pobednika briljirala je Marta Stanković sa 9 postignuta gola, kao i  Natalija (Z) Stanković sa dva gola manje, dok u poraženom timu najistaknutije pojedinke bile su Lazarević sa 8 i Ilić sa 5 postignuta pogodaka. Treća uzastopna pobeda Lebanačke i dobra najava pred subotnji deri u Bojiku od 14 časova sa jednim od kandidata za prvo mesto ruketašice Žitorađe iz istoimenog mesta.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print