JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kaznenim udarcima do podele plena

SRPSKA LIGA ISTOK

RADAN –TIMOČANIN 1:1 (0:0 )

Lebane: Sudija: Jovan Bojčić ( Niš) 5 . Strelci: M. Stojanović u 65 (KU) za Radan, Stojadinović u 90 (KU) za Timočanin. Žuti kartoni: Stefan (T) Kostić, Cvetković, I. Petrović, Smiljković, Nastić(Radan), Nakić, Kojić, S. Stojanović, Nikolić, Milošević, Videnović, M. Stojanović.

RADAN: M. Ivanović 7, Krstić 6,(Stojanović7),  Stoiljković 6,5,(Stefan (T) Kostić 5,5), Milošević 7, Marinković 7, A. Ivnaović  6, Cvetković 6), Stefan (S) Kostić 6 ( Petrović 6), Smiljković 6, Dodić 6,5,(P. Cakić-),  Dojčinović 6,5, Nastić 6,5.

TIMOČANIN: Nakić 7,5, Milojković 6,5 ( Anđelković-), Kojić 7, S. Stojanović 6, Slavković 6,5, Nikolić 7, Dragićević 6 ( Milošević 6), Zlatković 6, Baltić 7, Vidanović 6 ( Stojadinović 7), M. Stojanović7 .

Igrač utakmice: Nakić

Kada sudija   u jednoj korektnoj utakmici  pokaže čak 12 javnih opomena, onaj  ko nije gledao utakmicu shvatiće da je bilo prvog rata na terenu. Uz to je dosudio tri kaznena udraca,  od kojih su dva izvala polemiku drugi vodeći za domaćina  i izjednačujući za goste iz Knjaževca.

Utakmica je počela u jednomotvorenom nadigravnju i prvu prliku na utakmci ne koristi igrač domaćih Smiljković u 10 mintu igre, kada  iz neposredne bilzine šutirao  a golman Nakić odbranio u stilu rukometnog golmana nogom.  U 15 minutu uzbuđenje pred gol domaćih  najpre odličan udraca Slavkovića golman domaćih šalje u kornere, da bi posle izvedenog kornera Baltić pogodipo prečku.

Igrao se 24 minut kada  i domaći preko Dojčinovića pogađaju prečku udarcem  iskosa sa leve strane.  Uz još nekoliko pokušaja  i pred jednim i pred drugim golom, ali su  mreže mirovale zahvaljujući dobrim odbranama gomana i jednog i durgog tima.

Već na samom početku drugog dela igre  tačnije u 47 mintu kazneni  udrac za domaće i to na asistenciju pomoćnika, bez obzira što je glavni sudija bio mnogo bliži mestu događaja, koji  se dvoumio , ma da za to nije bilo razloga da ne pokaže. Sa desne starne  u prodoru je bio igrač domaćih Dodić   na koga je startovao Videnović, došlo je do sudara  i na signaizaciju pomoćnika Predraga Hristova glavni sudija Bojčić je pozao na belu tačku. Oba  igrača su iz tog duela izvukla deblje krajeve zamenjeni su zbog povrede.Kazneni udrac izveo je Stefan (S) Kostić ,  njegovu nameru prozro je golman Nakić i odbranio udrac.

Još jedan kazneni udrac za domaćina u 65 mintu igre kada je navodno rukom igrao igrač gostiju S. Stojanović i sudija Bojčić po drugi put  je pokazao na belu tačku. Gosti su ošrto protestvovali dodeljeno je i nekoliko žutih kartona, prekid je traja i udeđivanje da nije bilo potrebe za kazneni udarac. Kazneni udrac izveo je rezevista Stojanović samo što je ušao u igru  i postigao pogodak  i doveo domaćina u voćsto.

U finišu utakmice gosti su preduzeli prevlast na terenu i u posednjim trenutcima utakmicei to matrijalizovali jer je sudija  Bojčić po treći put pozuje na kazneni udarac pošto je bilo kontakta u kaznenom protoru domaćina između  Cvetovića i napdača gostiju Zlatkovića, stiče se utisak da je bilo pretsrogo.

Siguran izvođač bio je rezervista Stojadinović i poravnao rezultat na 1:1, što je prema prikazanoj igri i relalan rezultat, ali u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima i broj javnih opomena  ne pokazuje pravu sliku na terenu.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print