JugSport.net

sportski portal južne Srbije

UROŠ GRUJIĆ SVE ZASENIO

U Finalu Pionirske lige Srbije za dečake koje je održano u Novom Sadu, prokupački gimnastičari osvojili su 14 medalja. Najviše medalja osvojio je šampion Srbije Uroš Grujić 6, zatim Teodor Tasković 4,Andrija Babić 3 i mali Hristijan Marković jednu i ujedno prvu državnu medalju

. Dominantan u trećoj selekciji kao i na prethodnim takmičenjima ove godine bio je Uroš Grujić koji je uspeo da osvoji 5 zlatnih medalja i srebrnu na preskoku. Malo je nedostajalo da se Uroš okiti sa 6 zlatne medalje ali ga je skupo koštao nonšalantni skok na preskoku.

Teodor Tasković se okitio sa 3 bronze u drugoj selekciji i to na razboju, vratilu, konju sa hvataljkama i srebrom na preskoku. Pored njih uspešan je bio i Andrija Babić

u četvrtoj selekciji sa 3 bronze na vratilu, preskoku i razboju. Nakon izvanredno izvedenog skoka na preskoku u prvoj selekciji u veoma jakoj konkurenciji istakao se Hristijan Marković osvojivši bronzanu medalju. Nikola Mitić i Uroš Đorđević nisu uspeli da se domognu medalje.

Ovim nije završena takmičarska sezona jer Uroša, Andriju i Teodora očekuju na Apsolutnom Prvenstvu Srbije u seniorskoj konkurenciji 04.decembra takođe u Novom Sadu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print