JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Hančani očerupali „oriliće“

Vladičin Han: Sudija: Nikola Đorđević(Leskovac) 8. Strelci: Blagojević u 12 , Mirković u 90+5 za SFK Moravu, Jovanović u 89 za oFK Sinđelić. Žuti kartoni: V. Kitanović, L. Kitanović, Ž. Stanković, M. Stanković (SFK Morava),  Ristić, Zajić, Mitić, Stanković ( OFK Sinđeličć. Crveni kartoni: Mirković i Veliju  (SFK Morava ) u 90+5.

SFK MORAVA: Vukadinović 7, mladenović 7,5, Manovčev 7, V. Kitanović 8,L. Kitanović 7 ( Živković 6), Ž. Stanković 7, Miladinović 6,5 ( Veliju 6), Mirković 7, M. Stanković 7, Milenković 6,5 ( Cvetković 7), Blagojević 7.

OFK SINĐELIĆ: Stoiljković 6, Ristić 6, Novković 6,5 ( Petrović-), Trajković 6,5, Šarenac 6 ( Stanković-), Zajić 6,5, Mančić 7 ( Stamenković-), Arsenović 6, Stefanović 6 ( Ikić-), Jovanović 7,5, Stoicev 7.

Igrač utakmice. Vukašin Kitanović

Još jedna odlična igra Hančana na svom stadionu  kraj Morave u duelu sa favorizovanim gostima iz Niša, koji su pred ovaj duel važili kao favoriti. Međutim Hančani su do pobede stigli u uzbudljivom finišu koji je obilovao i sa dva opradnao pokazana crvena kartona .

Već u 12 minut prvi pogodak na utakmici za domaće igrače.  Posle duplog pasa M. Stankovića i Blagojevića koji je izbio sam pred golmana Stoiljkovića i manirom ikskusnog strelca poslao loptu u nebranjeni deo mreže. Bio je to rezultat prvog dela igre, koji su domaćini rešili u svoju korist.

U drugom delu igre nije bilo pogodaka sve do samog finiša utakmice kada su viđena  još dva, po jeden pogodak na obe strane i zasužena pobeda domaćina.

Najpre su gosti u 89 minutu  posle takozvanog  skarćenog kornera  odnosno centar šuta sa leve strane lopta je preletela sve u kaznenom prostoru domaćina i završila u nebranjeni deo mreže domaćih pogotkom  Jovanovića.

I kada su svi pomislili da će biti podele na ravne časti, domaći stižu do drugog pogotka i zlata vredne pobede i celog plena u nadokandi vremena.  Ponovo je odlično odigran dupli pas  doneo drugi pogodak za domaće. M. Stanković je idealno izbacio u prazan prostor Mirkovića koji je izašao sam pred golmanom Stoiljkovićem i poslao lotu  na pravo mesto, što je izvalo  erupciju oduševljenja u redovima domaćih.

U toj nadokandi vremena pokazano je i dva opravdano crvena kartona domaćim igračima Veliju i  Mirkoviću  od strane odličnog na ovoj utakmci  sudija iz Leskovca Nikole Đorđevića.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print