JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

GRAFIČARI ISPUSTILI POBEDU

PRVA LIGA SRBIJE

 

RFK GRAFIČAR- TEKSTILAC 2:2 ( 2:0)

Beograd: Gledalaca: 500. Teren iza južne tribine stadiona “Rajko Mitić”. Sudija: Mladen Jakovljević (Ljig) 7. Strelci: Spasojević u 5, Marjanović ( autogol) u 19 minutu za RFK Grafičar, Sredojević u 86 i Stojanović u 90 +3 za Tekstilac.Žuti kartoni: Ajdar Spasojević, Jovanović (RFK Grafičar), Jočić, Marjanović, Čorfašić ( na klupi), Vajagić, Lukić (komesar za bezbednost).

 

RFK GRAFIČAR: Guteša 6,5, Mitić 7, Spasojević 7 ( Mladenović 6), Petrović 6,5 ( Ajdar 6,5), Babakar 7, Vasiljević 8, Đurić 7 ,Stojanović 7 ( Fratrović-), Jovanović 7,5, Vukičević 6,5, Radojević 7 (D. Đurić-).

TEKSTILAC: Brać 7, Dimković 6,5, Luković 7, Marjanović 7, Stanković 6 ( D. Đurić 7), Vasić 6,5 ( Zličić 7), Sredojević 7, Jočić 6,5, Davidović 6 ( Avram), Marković 7 ( Stojanović 8), Kodzić 7 ( Obekpa-).

Igrač utakmice: Stojanović

Prvi deo susreta domaći su rešili u svoju korist i najavili sigurnu pobedu u igri sa timom iz Odzacima. Već u 5 minutu domaći su pogotkom Spasojevića došli prvi u voćstvo. Igrao se 19 minut kada je Marjanović poslao loptu u sopstvenoj mreži. U samom finišu utakmice kada se činilo da bodovi ostaju domaćinu usledilo je pravo iznenađenje. Gosti su u 86 minutu smanjili prednost na jedan pogodak a strelac je bio Sredojević. I kada su svi pomislili da će se utakmica završiti minimalnim rezultatom u nadoknadi vremena pravi šok za domaće igrače i navijače. Stojanović je iskoristio priliku i u nadoknadi vremena poravnao rezultat i svom timu doneo vredan bod na gostovanju u Beogradu i ostavio ih i dalje u trku za sam vrh tabele.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print