JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Gosti do boda u finišu utakmice

ZONA JUG

OFK KOSANICA- ALAKINCE 3:3 (1:0)

Kuršumlija: Sudija: Nemanja Arsić ( Leskovac) 6. Strelci: Lapčević u 14, M. Popović u 67 Timotijević u 76 za OFK Kosanicu, Jašarević u 64, 78, 85 min. Za Alakince. Žuti kartoni: A. Milić, Lapčević(Kosanica). Crveni kartoni: M. Petrović u 80, Stefan Cvetković u 90(OFK Kosanica), N. Vojinović  u 90 min. (Alakince)

OFK KOSANICA: Spalović 6, Mijalović 6, Lazrević 6,5, D: Marković 7, Milivojević 6,5, M. Petrović 6, Mitrović 6, Milić 6,5, Lapčević 7, M. Popović 6 (Timotijević 7), S. Cvetković 7.

ALAKINCE: Filipović 6,Nedeljković 6, (Stojanović-),,Stanojević 6, Milenković 7, Aleksić 6,(Tasić 6,5), , Milutinović 6,5, Jašarević 8,5, Vojinović 7, Petrović 7, Stošić 6(Radojićić 6),  Đorđević 6

Igrač utakmice: Jašarević

Lepa fudbalska pretsva u Kuršumiji u kojoj su viđena šet pogodaka, dosta propuštenih prilika domaćeg tima, koji u finišu utakmice, u polsednjoj četrtini pri voćstvo od 3:1 dozvolio gostima iz predgrađa Surdulice da stignu do boda. Centralna figura utakmice bio je trostruki strelac za goste mladi Zoran Jašarević.

Domaći su prvi deo susreta rešli u svoju korist pogtkom Lapčevića već u 14 minutu igre i sa tim rezultatom se otišlo naodmor, U drugom delu utakmice viđeno je čak pet pogodaka. Najpre su gosti poravnali na 1:1 preko trostukog strelca na utakmici Jašarevića u  64 minutu igre.Samo tri minuta kasnije domaćin ponovo dolazi u voćstvo od 2:1 a strelac je M. Popović, da bi u 76 minutu rezervisa Timitijević povećao prednost domaćina na dva pogtka. I kada se činilo da ceo plen ostaje u Kušumliji   na sceni stupa Jašarević i sa dva pogotka u 78 a potim i u 85 minutu kada je postigo taj pogdak domaći su oštro protestvovali  tražeči pre toga  prekršaj nad igračem domaćih u njihovom kaznenom prostoru.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print