JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ELEVEN ODBRANIO TITULU PRVAKA

Bojnik: Tradicionalini 5 po redu turnir u malom fudbalu pod nazivom “Letnja liga u malom fudbalu Bojnik 2023” je završen pred oko 2.000 gledalaca na terenu za male sportove u Bojniku.

Pobedik je prošlogodišnji , po drugi put za redom “Eeleven-Bojnik” koji je u finalnoj utakmici bio bolji od ekipe Srđan Ilić , pobedom od četiri gola razlike. Treće mesto prilao je ekipi “Fer Plej” iz Donjeg Brijanja koja je u utakmici za treće mesto bila bolja od ekipe Jaško i Miško iz Plavca sa golom razlike.

Za najboljeg igrača turnira u kategoriji seniora proglašen je Danijel Stanišić, za golmana Vladimir Đikić obojica iz pobedničke ekipe, dok je najbolji strelac Saša Stanković iz ekipe “Fer Plej”. Nagrada za osvojeno prvo mseto u kategotiji seniora pored pehara pobedničkog i medalje je i novčani iznos od 120.000 dinara. Za drugo mesto takođe pehar, medalje i novčani iznos od 70.000dinara i za treće mesto pehar medalje i novčani iznos od 50.000 dinara.

U kategoriji petlića pobednik je ekipa FK Pusta reka koja je bila bolja od ekipe Đinđuša, u kategoriji Pionira pobednik je ekipa Lavovi koja je bila bolja od ekipe Kosančić. Za najboljeg igrača proglašen je Veljko Davidović, golman turnira je Lazar Stojanović, i najbolji strelac Pavle Mihajlović kojima su takođe pripali pehari i medalje.

U kategoriji veterana pobednik je ekipa Stubla koja je bila bolja od ekipe Donje Brijanje. Za igrača turnira izabran je Žarko Mosić, za golmana turnira Dragan Živković, i najbolji strelac je Mladen Đorđević.

Novčane nagrade pored pehara i medalje u kategoriji veterana su prvo mesto35.000, drugo mesto 25.000 i treće 15.000 koje je osvojila Škola i odrekla se u humanitarne svrke za lečenje bolesnog dečaka iz Bojnika.

Sve utakmice na turniru sudili su sudiski par Nemanja Kostić (Leskovac) i Predrag Đorđević ( Bojnik). Za uspešnost u organizaciji turnira pobrinuli su se predsednik Sportskog saveza Dejan Arsić i Marko Vidanović, kao i Miloš Aranđelović većnik za sport u lokanoj samoupravi u Bojniku na čijem je čelu Nebojša Nenadović koji ima sluha za sport i mlade i izdvaja sredstva potrebna za sportske manifestacije i takmičenja.

 

REZULTATI POLUFINALA:

 

PETLIĆI FINALE:

Pusta reka- Đinđuša 2:0

PIONIRI FINALE:

Lavovi – Kosanćić

VETERANI POLUFINALE:

Stubla – Vojna Policija 3.1

Škola- Gornje Brijanje 0:2

 

SENIORI POLUFINALE:

Jaško i Miško – Plavce – Srđan Ilić 2:3

Eleven Bonik- Fer Plej-Donje Brijanje 6:0

 

FINALNO VEČE:

 

VETERANI FINALE:

Stubla – Gornje Brijanje- 3:3 ( penalima 6:5)

ZA III MESTO:

Škola – Vojna Policija 1.1 ( penalima 5:4)

 

SENIORI:

FINALE:

Eleven -Bojnik- Srđan Ilić 4:0

ZA III MESTO:

Jaško i Miško – Plavce – Fer Plej 2:6

 

UTAKMICE SENIORA FINALE:

 

FINALNA UTAKMICA:

 

ELEVEN – SRĐAN ILIĆ 4:0 ( 1:0)

Bojnik. Gledalaca 2.500. Sudiski par: Nemanja Kostić- Predrag Đorđević. Strelci: N. Mitić 8, A. Stanković u 26, Danijel Stanišić u 26 i 36 min.

 

ELEVEN: Đikić, Danijel Stanišić, Danilo Stanišić, S. Stanković, M. Stojanović, A. Stanković, Stojčić, Petrović, Milan Đenić, Miloš Đenić, Mitić.

SRĐAN ILIĆ: M. Ilić, Milovanović, A. Jovanović, L. Stojanović, N. Jovanović, Đ. Petrović, Arsić. Azirović, Ilić, Jović, Aleksić, Gligorijević

 

UTAKMICA ZA III MESTO:

 

JAŠKO I MIŠKO- FER PLEJ 2:6( 2.:3

Bojnik: Gledalaca 2.500. Sudiski par: Nemanja Kostić- Predrag Đorđević.

Strelci: Stefan Stefanović u 7, i 13 za Jaša i Miška, P, Stojanović u 3,7, S. Stanković 18, Stojković u 25, S. Jovanović u 33, Radenković u 38 za Fer Plej.

JAŠKO I MIŠKO: B. Zdravković, Đorđević, S. Stefanović, D. Stefanović, V. Stefanović, Cvetković, Gopić, Vidojević, Trajanović, Kostić, Radovanović, Stojanović

 

FER PLEJ: P. Stojanović, Nešić, S. Stanković, Todorović, D. Stojković, Kitić, S. Jovanović, I. Stefanović, Radenković, Arsenijević, Spasić

 

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print