DANAS RASPET ZA ČETVRTFINALE

Lebane: Kao što smo već najavili Vidovdanski turnir u malom fudbalu “Lebane2023” ulazi u samoj završnici . Danas(petak) su na programu poslednje utakmice po grupama gde ćemo iz sve četiri grupe dobiti po dva predstavnika za četvrtfinalne utakmice koje su na programu u subotu 8 jula od 19 časova, na terenu za male sportove u Lebanu.

Predposlednjeg dana turnira po bod sistemu odigrane su dve utakmice u kategoriji mlađih pionira i pet u kategoriji seniora. Moglo bise slobodno reći da je bilo veče sa revijom golova. Postignuto je sve ukupno 57 pogodaka na sedam odigranih utakmica, pa su gledaoci uživali u reviju pogodaka, jer su tribine bile ispunjene skoro do poslednjeg mesta.

U kategoriji mlađih pionira Mona je bila bolja sa šest golova od Beteonerke, dok je Solidarnost pobedila Radan 1 sa četiri gola razlike.

U kategoriji seniora Jedinsrvo iz Bošnjaca je visokim retultatom savladala Mlade Veterane u prvoj utakmici seniora. U drugoj utakmici ekipa Mare i družina nstavlja sa pobedama. Ovog puta su bili bolji od ekipe Panteri.

Treća utakmica je donela kvalitetnu futsal predstavu između Vlada invest skuteri iz Leskovca i ekipe Srđan Ilić iz Bojnika u kojoj su Leskovčani tek u finišu slomili otpor dobre ekipe iz Bojnika. Naj neizvesnija utakmica u kategoriji seniora četvrta po redu bila je i naj uzbudljivija što govori i rezultat Foto Cekić-Drink Šop i Jure (5:4) i neizvesnost je bila do poslednjeg sudiskog zvižduka.Poslednja utakmica između AMR Filipović iz Medveđe i Ristić Kop donela je pomalo iznenađenje jer su favorizovani Medveđani primili “petardu” od protivnika u jednoj napetoj i nervoznoj igri

.

 

REZULTATI VI DANA 6 JULA 2023 god.

 

MLAĐI PIONIRI

Betonerka- Mona 0:6
Radan 1- Solidarnost 2: 6


SENIORI

1.FK Jedinstvo- Mladi Veterani 10:2

2.Panteri – Mare i družina – 1:4

3.Vlada invest skuteri- Srđan Ilić 8:3

4.Foto Cekić-Drink Šop- Jura 5:4

5.AMR Filipović- Ristić Kop 1:5

 

RASPORED ZA PETAK 07.07. 2023 god.

STARIJI PIONIRI:

17,40 h: Bošnjace- Pusta reka

18, 00h: Loko Loko- Monako Siti

 

SENIORI:

19,00H: Foto Cekić Drink Šop- Srđan Ilić

20,00 H: Denver Nuggets- Jura

21,00 H. Panteri- Mladi Veterani

22,00 H: Slaviša Miljković – Mare i družina

 

Četrvrtfinalne utakmice seniora na programu su u subotu 08.07. 2023 od 19 časova. Nedelja je slobodan dan, U ponedeljak se igraju polufinalne utakmice , dok je finale predviđeno za utorak 11 .07. 2023.Termin polufinala i finala biće naknadno određen od organizatore turnira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net