JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOŠNJAČANI IZ PORAZ U POBEDU

ZONA JUG

 

JEDINSTVO- RADAN 2:1 (1:1)

 

Bošnjace. Gledalaca 300. Sudija: Miloš Grujić ( Niuš ) 6. Strelci: P. Cakić u 28 (KU), N. Mirković u u 58 za Jedinstvo, N. Perić u 12 min, za Radan. Žuti kartoni: S. Marjanović, D. Mitić, M. Tasić, V. Zdravković, (Jedinstvo), M. Milošević, N. Smiljković, L. Ivanović, M. Stevanović (Radan).

 

JEDINSTVO: P. Mišić 7, P. Cakić 7, S. Marjanović 7, D. Mitić 7,5 M. Tasć 7, N. Tošić 7, ( N. Mirković 7 , – N. Mitrović-), P. Nastić 6,5, V Zdravković 6, N. Stojanović 6), M. Zdravković 7, P. Mitić 6,5, F. Gligorijević 6.

 

RADAN: N. Babić 6,5, S. Stoiljković 6,5, S. Kostić 7, (M. Ilić-), M. Milošević 7, M. Stošić 7, M. Stanković 7, N. Smiljković 7, A. Dojčinović 6,5 ( L. Ivanović-), M. Stevanović 6 ( M. Cvetković 6,5), N. Perić 7, (A. Anđelić 6,5), O. Cvetković 6 ( N. Živić 6).

Igrač utakmice: Dušan Mitić

Komšiski derbi u Bošnjacu pripao je domaćem timu, koji je preopkrenuo rezultat, posle voćstva gostiju, postigli su dva pogotka i derbi rešili u svoju korist. Prva radost gostiju već u 12 minutu u gužvi pred golom najbolje se snašao mladi N. Perić i sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Igrao se 28 minut kada je sudija Miloš Grujić pokazao na belu tačku. Neko je sa desne strane od domaćih napadača uputio loptu pred gol na nju se požrtvano bacio kapiten Miloš Stanković i sudija je pokazao na belu tačku smatrajući da je igrač gostiju igrao rukom. Usledio je protest igrača gostiju,

Miloš Stanković je pokazivao da je lopta udarila ga u lice ali promene odluke nije bilo Grujić je ostao dosledan svojoj prvobitnoj odluci. Siguran izvođač bio je P. Cakić i poravnao rezultat na 1:1 sa kojim se otišlo na odmor uz vidnu nervozu gostujućih igrača, koji od tog penala nisu bili više taj tim, do odlaska na odmor.Gostujući igrači su se u 38 minutu bunili tražili su kazneni udarac nad S. Stoiljkovićem od strane Marjanovića u kaznenom prostoru domaćina , zašta je zbog negodovanja S. Smiljković zaradio žuti karton.

U drugom delu ravnopravna borba na sredini terena i u 58 minutu pala je odluka o pobedniku. Sa leve strane takozvani skraćeni korner izveo je P. Cakić, lopta je preletela sve u kaznenom protoru na desnoj strani sa distance loptu je volej udarcem zahvatio rezevista N. Mirković i neodbranjivo poslao loptu u mrežu nemoćnog Babća

. Do kraja susreta gosti su imali više od inicijative ali nisu uspeli da poravnaju rezultat, čak su domaći u finišu susreta promašili kolosalnu šansu za treći pogodak kada je neko od igrača sa nekoliko metara pogodio levu stativu gola gostiju.

Tako do promene rezultata nije došlo poslednjih pola sata, domaćin je slavio pobedu, gosti su bili nezadovoljni deljnjem pravde Miloša Grujića iz Niša.. koji je po njihovom dosudio nepostojeći penal za domaćina a nije hteo takođe da pokaže za Radan u 38 minutu igre na belu tačku.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print