Bojnička FK Pusta reka ovih dana počinje pripreme

BOJNIČANI ŽELE VIŠI RANG

Bojnik: Jedan od najstabilnijih zonaša na prostoru „ južne pruge“ Pusta reka iz Bojnika, koji su jesenji deo prvenstva završili u sam vrh tabele Zona- jug po rečima predsednika kluba Predraga Vidojevića sa pripremama za prolećni deo prvenstav počeće u ponedeljak 28 janura, na svom stadionu u Bojiniku. Kada će i šef struke Dejan Cenić, sa pomoćnikom Bobanom Nikolićem obaviti prozivku. Najavljena su nekoliko pojačanja, koja u klubu žele da ostanu anonimna do starta sa pripremama. Iz klub je jednu otišo zbog prirode posla Miroslav Stojičić, koji je u nemgućnosti da trenira niti dolazi na zvaničnim utakmicama.

Smatramo svi u klubu uz podršku lokalne smaouprave u Bojniku da smo kao klub stasali za Srpkoligaško takmičenje. Želimo da ljubiteljima fudbal u Bojniku posle možda desetak i više godina ponovo podarimo Srpskoligaša. Svaka čast Vlasini, Pčinji, Balkanskom, OFK Niš koji pretenduju na prvo mesto i oni su ozbiljni zonaši, ali mi želimo da budemo ispred njih na kraju prvenstva rekao je Predrag Vidojević predsednik kluba, koji je još uvek i aktivan igrač Bojničana.

V. STEVANOVIĆ

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net