PREDSEDNIK dr NEBOJŠA ARSIĆ GRAĐANIMA MEDVEĐE

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Obzirom dasu i nakon ukidanja vanredne situacije u zemlji, određene mere ostale nasnazi u cilju prevencije, sprečavanje širenja i smanjenja rizika bolesti COVID-19, opštinaMedveđa će dan opštine 20.maj, proslaviti bez prisustva zvanica i gostiju.Opština Medveđa je ovaj dan uzela za obeležavanje u znak sećanja  na formiranje Prve srpske divizije u Gajtanu, nakon čega je Gornja Jablanica oslobođena od okupatora u Drugom svetskom ratu.

Povodom današnjeg obeležavanja dana opštine Medveđa, želim da uputim stanovnicima Medveđe reči čestitke i dase zahvalim na nesebičnoj i ogromnoj podršci tokom svih ovih godina.Svaki naš uspeh je uspeh svakog pojedinca, i nijednog rezultata i koraka napred, nebi bilo bez vas i vašeg razumevanj a pravca koji smo trasirali i započeli. Nas nebi bilo bez vas i mismo samo ogledalo o noga što čini naša mala, ali ponosna zajednica.

Kako smo svesni svih prednosti  i uspeha, tako smo svesni i onih nedostataka i lošihstvari koje nastojimo da rešimo, nedozvoljavajući danas zanese lepa reč i pozicija na kojoj se nalazimo.Trudićemo se da još više budem o prisutni tu među vama, jer kad god smo slušali glas naroda, nismo pogrešili.

Izabralismo da račune polažemo narodu, i dasvojim radom zaradimo, a ne dobijemo nešto što nas sutra obavezuje da vratimo.Na vama je da i dalje budete ponosni Medveđani koji će svoju sreću tražiti na ovim prostorima, a opet širom raširenih ruku ka svakom gostu, onako domaćinski kako samo vi to umete

 

Poštovani sugrađani opštine Medveđa,

Srećan vamDan opštine!

ŽelimoVamsvimadobrozdravlje i svakodobro!

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac i portal "Jugmedia". Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
http://jugsport.net