KMF Vranje za korak bliži opstanku

Trajković još jednom pokazao klasu

Vranje – KMF Vranje se nakon polovine odigranih kola u Prvoj futsal ligi Srbije nalazi u nezavidnom položaju gde mu svaka pobeda predstavlja veliki uspeh I korak ka opstanku u najelitnijem futsal takmičenju u Srbiji. Ovog vikenda Vranje je ugostilo futsalere iz Nove Pazove koji se trenutno nalaze na drugoj poziciji, tik iza Ekonomca i glavni su pretendenti za titulu nakon prvoplasiranog kluba.

Međutim, u nedelju uveče kao da se sva razlika u pozicijama na tabeli i dosadašnjim osvojenim bodovima naglo istopila i nestala. KMF Vranje je pred prepunim tribinama i navijačima koji su prepoznali značaj utakmice savladao klub iz Nove Pazove sa 6:2 a glavni junak u redovima domaće ekipe bio je Miloš Trajković koji je het-trikom ali pre svega golovima u pravim trenucima presudio gostima. Igrači domaće ekipe su nakon utakmice zahvalili publici a nekolicina njih je istaklo da bi rezultati verovatno bili bolji kada bi publika u svakom meču dolazila u ovolikom broju.

Pravi spektakl u režiji Vranjanaca doneo je njima jako bitnu pobedu u borbi za opstanak a tom pobedom KMF Vranje je prekinuo seriju od 5 utakmica u nizu koje su završili porazom. U sledećem kolu Vranje gostuje Kalči, možda i glavnom konkurentu u borbi za opstanak u eliti. Ukoliko ovakvu igru i zalaganje ponove i na gostujućem terenu Kalča može da pakuje kofere i da se spremi za put u drugu futsal ligu.