Vranjanci porazom otvorili drugi deo sezone

Vranje: U okviru prvog kola prolećnog dela prvenstva RK Vranje bio je domaćin ekipi Hajduk Veljka koja je pred domaćinski nastrojenom publikom, koja je došla u očekivanom broju odnela čitav plen iz Vranja.

RK Vranje je loše otvorio utakmicu, i nakon početnog vođstva do kraja nisu imali prilike da povedu i okrenu stvari u svoju korist te su čitav meč jurili zaostatak koji je bivao sve veći. Na kraju 27:36 za goste, dok je na poluvremenu na semaforu stajalo 10:17. Uprkos velikoj želji domaćina da u drugom poluvremenu utakmicu učini neizvesnom, neuigranost domaćina i kvalitet gostiju je ipak presudio utakmicu koja je maltene već sredinom drugog dela bila rešena.

Valja napomenuti da su sudije izvanredno odradile svoj posao dosudivši po 4 sedmeraca i po isto toliko isključenja za obe ekipe.

U redovima domaćina su dvojica Nikola, Stamenković i Marković bili najefikasniji sa po 8 pogodaka dok se iz redova gostiju Vranjanskoj publici u najboljem svetlu predstavio Genčić Miljan sa 7 pogodaka a sledila su ga čak 4 igrača sa po 6 pogodaka što je i ključ pobede gostiju.

Vranje će u narednom kolu gostovati Planinki u Kuršumliji gde će verovatno pružiti bolju partiju, a nadamo se, i doneti kući bodove.