SLOBODAN LAKIĆEVIĆ NAJBOLJI

ODRŽANO KLUPSKO ŠAHOVSKO TAKMIČENJE

 

Medveđa: U organizaciji Sportskog saveza opštine Medveđa danas je održano završno klupsko prvenstvo u šahu ŠK Gornja Jablanica, na kome su učetvovali samo takmičari članovi kluba iz opštine Medveđa. Takmičenje je održano u protorijama ŠK Gornja Jablanica na konoj su učetvovali 12 takmičara i igralo se u devet kola

po sistemu ubrzani šah od 30 minuta po igraču. Prvo mesto pripalo je Slobodanu Lakićeviću, druo meseto osvojio je Branislavu Manasijeviću i treće je pripalo Slaviši Vuletiću.

Nagrade pehare i novčanom iznosu uručio je predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević i Predsednik ŠK. Gornja Jablanica Dragiša Knežević po završetku takmičenja, koje je proteklo u fer i sportskom nadmetanju, gde su pobednici zasluženo osvojili prva tri mesta.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net