U SKOPLJE PO PRVU MEDALJU

Medveđa: Ne tako davno na Kupu u Bugarskoj kada je Nikola Mladenović osvojio zlatnu medalju u karateu u borbama preko 75 kg,  obradovao je sve poklonike sporta ne samo u Medveđi već u čitavom Jablaničkom kraju.

Već u subotu 21 maja 2022 godine sledi još jedno možda dosad najteže iskušenje na turniru u Skoplju glavnom gradu Makedonije , gde je Nikola dosad učetvovao tri puta i još se nije okitio medaljom,

pa s obzirom u kakvoj je formi red je da  i ta medalja zasija na njegovim grudima. Mladenović će na put krenutu sa njegovom vernom senkom tenerom Milivojem Zlatkovićem    i takmičiće se u GKF Federaciji  za repezentaciju Srbije u kategoriji preko 75 kg svoje težine u borbama, tako da ovaj karate mastor kao nikad spremniji dosad pred put kaže:

Odmah po povratku iz Bugarske nastavio sam sa trenerom Zlatkovićem sa još žešćim treninzima jer želim da u Skoplju najzad osvojim tu medalju  i sve ću učiniti da ponovo obradujem moje sugrađane, ljude iz Sportskog saveza i lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Draganom Kulićem koji mi omogućavaju finansiski da se pojavljujem na raznim turnirima ne samo u zemlji već i van njenih okvira, zato im dugujemo ja i trener Zlatković veliku zahvlnost bio je jasan Nikola Mladenović pred put za Skoplje.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net